Ο σεναριογράφος του Se7en ετοιμάζει νέα horror ταινία με την Georgina Campbell του Barbarian

Θα ονομάζεται Psycho Killer
01 Απριλίου 2023 14:00
Ο σεναριογράφος του Se7en ετοιμάζει νέα horror ταινία με την Georgina Campbell του Barbarian

Η New Regency ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια horror ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Georgina Campbell που την είδατε πρόσφατα στο Barbarian. Πλάι της θα παίζει και ο Logan Miller που έγινε ευρέως γνωστός από το Escape Room. Το project αυτό ονομάζεται Psycho Killer.

Όπως μεταφέρει το Deadline, το σενάριο του Psycho Killer έγραψε ο Andrew Kevin Walker που κατά πάσα πιθανότητα θα γνωρίζετε από το εξαιρετικό Se7en με τον Brad Pitt και τους Morgan Freeman και Kevin Spacey. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει μέσα στην άνοιξη και ακούγεται ότι θα επικεντρώνεται σε έναν κατά συρροή δολοφόνο.

Η ταινία ακολουθεί την Jane Throne (Campbell), μια αστυνομικό που έχει ως αποστολή να εξοντώσει έναν κατά συρροή δολοφόνο που αναφέρεται στις ειδήσεις ως “Satanic Slasher”, μετά τη δολοφονία του συζύγου της που ήταν στρατιωτικός. Ο Miller θα υποδυθεί τον Marvin, έναν γκόθικ τύπο που εργάζεται για τον μυστηριώδη Pendleton στην τεράστια έπαυλή του.

Ο Gavin Polone του Zombieland θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα και εκτός από την New Regency που θα βρίσκεται στην παραγωγή, θα βρίσκονται και οι Roy Lee, Walker, Miri Yoon και Matt Berenson, με την Constantin Film να χρηματοδοτεί το project.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.