The Flash: Ο Ben Affleck αποκάλυψε καταλάθος ένα σημαντικό cameo

Ένα γνωστό πρόσωπο θα εμφανιστεί στην ταινία
30 Μαρτίου 2023 00:26
The Flash: Ο Ben Affleck αποκάλυψε καταλάθος ένα σημαντικό cameo

Ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο πρόκειται να εμφανιστεί στην ταινία The Flash με τον Ezra Miller και αυτό το αποκάλυψε τώρα ο Ben Affleck. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Affleck θα εμφανιστεί και πάλι ως Batman/Bruce Wayne, αλλά όπως φαίνεται, δε θα είναι ο μόνος που θα γυρίσει "από τα παλιά".

Όπως μεταφέρει το Collider, η Gal Gadot θα κάνει ένα cameo στο The Flash, φυσικά στο ρόλο της Wonder Woman. Αυτό δήλωσε πριν από λίγο ο Affleck μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε σε ένα podcast ονόματι “Smartless”.

Δε θέλω να σας πω κάποιο spoiler, αλλά υπάρχει μια σκηνή που με πιάνουν και με σώζει η Wonder Woman από μία πυρκαγιά και τα βάζει με κάποιους κακούς. Με σώζει με το γνωστό λάσο της. Και αυτό που συμβαίνει είναι ότι ο Batman αποκαλύπτει μερικά από τα πραγματικά συναισθήματά του για τη ζωή και τη δουλειά του.

Έτσι παρά του ότι δε θα δούμε -μάλλον- το Wonder Woman 3, η Gal Gadot θα βάλει και πάλι την εμβληματική στολή της και θα παίξει στο επερχόμενο The Flash.

Η σύνοψη του The Flash αναφέρει

Κόσμοι συγκρούονται στο "The Flash" όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Αλλά όταν η προσπάθειά του να σώσει την οικογένειά του αλλάζει κατά λάθος το μέλλον, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα στην οποία ο στρατηγός Zod έχει επιστρέψει, απειλώντας την ανθρωπότητα με αφανισμό, και δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες για να ζητήσει βοήθεια.

Εκτός κι αν ο Μπάρι καταφέρει να πείσει έναν πολύ διαφορετικό Μπάτμαν να βγει από τη σύνταξη και να σώσει έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό... αν και όχι αυτόν που ψάχνει. Τελικά, για να σώσει τον κόσμο στον οποίο βρίσκεται και να επιστρέψει στο μέλλον που γνωρίζει, η μόνη ελπίδα του Barry είναι να τρέξει για τη ζωή του. Αλλά θα είναι αρκετή η απόλυτη θυσία για να επαναφέρει το σύμπαν;

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Ben Affleck ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston.

Το The Flash θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2023.