Έρχεται το sequel μιας επιτυχημένης ταινίας του 2022

Και ο Stephen King είχε πει τα καλύτερα
18 Μαρτίου 2023 14:58
Έρχεται το sequel μιας επιτυχημένης ταινίας του 2022

Μία ιδιαίτερη ταινία που γνώρισε αρκετά μεγάλη επιτυχία πέρυσι που κυκλοφόρησε, θα αποκτήσει sequel. Ο λόγος γίνεται για το FALL, το οποίο έπαιξε μέσα από το Prime Video και το Netflix (σε άλλες χώρες) από τους παραγωγούς του 47 Meters Down και της Lionsgate.

Όπως αναφέρει τώρα το Deadline, οι δημιουργοί της ταινίας σχεδιάζουν να φέρουν το sequel, με την εταιρία Tea Shop Productions και τον σκηνοθέτη Scott Mann να συζητούν τις τελευταίες ημέρες για το που θα πάει η 2η ταινία.

Ο James Harris του Tea Shop δήλωσε τα εξής:

Έχουμε μερικές ιδέες για να κάνουμε…Δε θέλουμε να φτιάξουμε κάτι που θα είναι αντιγραφή ή μικρότερο από την πρώτη ταινία.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το FALL 2 -ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται-. Στο FALL έπαιζαν οι Grace Caroline Currey, Virginia Gardner και Jeffrey Dean Morgan (Watchmen, The Walking Dead), ενώ το σενάριο είχαν γράψει οι Mann και Jonathan Frank.

Η σύνοψη του FALL (ΠΤΩΣΗ) έλεγε τα εξής:

Για τις κολλητές φίλες Μπέκι (Γκρέις Κάρολαϊν Κάρεϊ) και Χάντερ (Βιρτζίνια Γκάρντνερ), η ζωή είναι να κατακτάς τους φόβους σου και να ξεπερνάς τα όριά σου. Όμως, αφού αποφασίσουν να σκαρφαλώσουν στην κορυφή ενός απομακρυσμένου και εγκαταλελειμμένου πύργου 600 μέτρων, δεν θα έχουν τρόπο να κατέβουν. Τώρα, οι αναρριχητικές δεξιότητες των δύο θα δοκιμαστούν καθώς αγωνίζονται απεγνωσμένα για να επιβιώσουν από τα στοιχεία της φύσης, την έλλειψη προμηθειών και τα ιλιγγιώδη ύψη, σε αυτό το γεμάτο αδρεναλίνη θρίλερ με συμπρωταγωνιστή τον Τζέφρι Ντιν Μόργκαν.

Και ο διάσημος συγγραφέας, Stephen King, είχε πει τα καλύτερα για το FALL, το οποίο είχε παίξει στο Prime Video της Amazon. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από μία ανάρτησή του είχε δηλώσει:

FALL: δεμένο, φοβερό και πολύ, πολύ τρομακτικό. Μου θύμισε λίγο από το DUEL. Μακάρι να το είχα γράψει εγώ αυτό.

Το DUEL που αναφέρει στη δήλωσή του ο King είναι το θρίλερ του Steven Speilberg που κυκλοφόρησε το 1971 και ήταν βασισμένο σε ένα short story του Richard Matheson.