ΖΛΑΤΑΝ: Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έρχεται στους κινηματογράφους με την βιογραφική του ταινία (trailer)

Θα παίξει μέσα στον Μάρτιο
17 Μαρτίου 2023 15:22
ΖΛΑΤΑΝ: Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έρχεται στους κινηματογράφους με την βιογραφική του ταινία (trailer)

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την βιογραφική ταινία του Zlatan Ibrahimovic (Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς), η οποία θα παίξει στους κινηματογράφους τους χώρας μας μέσα στον Μάρτιο. Η παραγωγή της έγινε το 2021 σε σενάριο που έγραψε ο ίδιος ο αστέρας του ποδοσφαίρου και αφορά την ιστορία ενηλικίωσής του μέχρι το σήμερα.

Με ονομασία I AM ZLATAN (ΖΛΑΤΑΝ) η ταινία αποτυπώνει το μεγάλωμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε ένα ταραχώδες σουηδικό προάστιο και θέλει να σας δώσει μια λεπτομερή ματιά στη ζωή του, καθώς και της οικογένειά τους. Επίσης, θα δείτε τη σχέση του με το Ρόσενγκαρντ, τη συνοικία του Μάλμε, την οποία πάντα αποκαλεί σπίτι του.

Μερικές πληροφορίες για το ΖΛΑΤΑΝ:

Με καταγωγή από Βαλκάνιους γονείς, το ποδόσφαιρο ήταν η λύτρωση του Ζλάταν, όπου το ιδιαίτερο ταλέντο και η αυτάρκειά του τον εκτίναξαν, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, στην κορυφή του διεθνούς ποδοσφαίρου να παίζει για ομάδες όπως ο Άγιαξ, η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μίλαν, η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ταινία προσφέρει μια συγκινητική, λεπτομερή ματιά στο σπίτι και την οικογενειακή του ζωή και τη σχέση του με το Ρόσενγκαρντ, τη συνοικία του Μάλμε, την οποία πάντα θα αποκαλεί σπίτι του. Δείχνει το πρώτο του μεγάλο ταξίδι, από το προάστιο στο κέντρο του Μάλμε με ποδήλατο, και αργότερα, στον υπόλοιπο κόσμο. Ταυτίζεται με το περιβάλλον του με το σλόγκαν «Άκου, αλλά μην ακούς»: Να δέχεσαι μια καλή συμβουλή, αλλά να μην αλλάξεις ποτέ το ποιος είσαι.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jens Sjögren γνωστός από διάφορα projects όπως τα Dejta, Before We Die, Lycka till och ta hand om varandra και άλλα, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Jakob Beckman και Zlatan Ibrahimovic (Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς). Στην ταινία θα δείτε και τους Granit Rushiti, Dominic Andersson Bajraktati, Cedomir Glisovic.

Το I AM ZLATAN (ΖΛΑΤΑΝ) θα παίξει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 30 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω.

Tags: