Renfield: Δείτε τον Nicolas Cage ως Κόμη Δράκουλα σα να βγήκε από ταινία των ‘30s

Η ταινία θα καταφθάσει τον Απρίλιο στους κινηματογράφους
16 Μαρτίου 2023 23:59
Renfield: Δείτε τον Nicolas Cage ως Κόμη Δράκουλα σα να βγήκε από ταινία των ‘30s

Η Universal Pictures ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Renfield με πρωταγωνιστές τους Nicholas Hoult (The Menu) και Nicolas Cage. Γι’ αυτό το λόγο έδωσε στη δημοσιότητα τρία νέα διαφημιστικά βίντεο για να «προμοτάρει» τη νέα ταινία.

Σε αυτή την ταινία, ο Cage θα υποδυθεί τον Κόμη Δράκουλα και το ένα από αυτά τα βίντεο παρουσιάζει τον χαρακτήρα του λες και βγήκε από τη δεκαετία των ‘30s. Πιο συγκεκριμένα, το trailer με την ονομασία “past” δείχνει τον 59χρονο ηθοποιό με τα ρούχα του Δράκουλα σε ένα ασπρόμαυρο σκηνικό, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά μας μεταφέρει στο σήμερα.

Δείτε όλα τα βίντεο παρακάτω

Η πλοκή του Renfield λέει τα εξής:

Σε αυτή τη μοντέρνα ιστορία για τον πιστό υπηρέτη του Δράκουλα, ο Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, σειρά X-Men) πρωταγωνιστεί ως Renfield, τον βασανισμένο βοηθό του πιο νάρκισσου αφεντικού της ιστορίας, του Δράκουλα (βραβευμένος με Oscar Nicolas Cage).

Ο Renfield αναγκάζεται να εξασφαλίζει τη λεία του αφέντη του και να εκτελεί κάθε εντολή του, όσο εξευτελιστική κι αν είναι. Αλλά τώρα, μετά από αιώνες δουλείας, ο Renfield είναι έτοιμος να δει αν υπάρχει ζωή έξω από τη σκιά του Πρίγκιπα του Σκότους. Αρκεί μόνο να καταφέρει να βρει πώς να τερματίσει την αλληλεξάρτησή του.

Παίζουν επίσης οι: Awkwafina (The Farewell, Marvel’s Shang-Chi and the Legend of Ten Rings), Ben Schwartz (Sonic, The Afterparty) και Adrian Martinez (The Secret Life of Walter Mitty, Focus).

Ο σεναριογράφος της ταινίας, Ryan Ridley, είχε δηλώσει παλιότερα τα εξής:

Το Renfield είναι ένα πολύ περίεργο… "σουφλέ". Είναι ένα action horror και κωμωδία μαζί. Είναι μια ταινία Δράκουλα για τον Renfield.

Πολλοί περιγράφουν την ταινία σαν το What We Do in the Shadows να συνάντησε το John Wick, με τον Cage μάλιστα να λέει τα εξής για την δική του κωμικο-horror προσέγγιση στον Δράκουλα: "Πρόκειται για έναν pop-art Δράκουλα. Ο Warhol είχε κάνει έναν μαύρο κατάμαυρο Δράκουλα. Αυτός είναι στο ύφος του Warhol."

Το Renfield θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Απριλίου.