The Last of Us: Αυτές είναι οι βαθμολογίες των επεισοδίων της σειράς στο IMDb

Ποιος είναι ο τελικός απολογισμός των βαθμολογιών του κόσμου;
16 Μαρτίου 2023 22:10
The Last of Us: Αυτές είναι οι βαθμολογίες των επεισοδίων της σειράς στο IMDb

Τώρα που ολοκληρώθηκε η 1η σεζόν του The Last of Us και το μόνο που μένει είναι το hype και η ανυπομονησία για την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν, αρκετός κόσμος πήγε να βάλει την τελική βαθμολογία του στο γνωστό site IMDb. 

Όχι ότι παίζουν και τεράστιο ρόλο αρκετές φορές αυτές οι βαθμολογίες, όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά αποτελούν ένα δείγμα του παλμού των fans και των τηλεθεατών μιας σειράς. Στην περίπτωση του The Last of Us του HBO, η διασκευή είναι τόσο καλή που κατατάσσεται ως η πιο υψηλά βαθμολογημένη videogame διασκευή (ταινία ή σειρά) όλων των εποχών

Οι βαθμολογίες για κάθε επεισόδιο δείχνουν και πως οι θεατές αντέδρασαν σε κάθε στροφή της περιπέτειας των Joel και Ellie των Pedro Pascal και Bella Ramsey. Παρακάτω θα βρείτε τις βαθμολογίες του κάθε επεισοδίου του The Last of Us από το κορυφαίο προς το χειρότερο: 

  1. Episode 5: Endure and Survive 9.5/10
  2. Episode 8: When We Are in Need 9.4/10
  3. Episode 1: When You're Lost in the Darkness 9.2/10
  4. Episode 2: Infected 9.1/10
  5. Episode 9: Look for the Light 9.1/10
  6. Episode 6: Kin 8.9/10
  7. Episode 4: Please Hold to My Hand 8.4/10
  8. Episode 3: Long, Long Time 8/10
  9. Episode 7: Left Behind 7.4/10

Στην κορυφή λοιπόν με την υψηλότερη βαθμολογία κατατάσσεται το 5ο επεισόδιο με βαθμολογία 9.5./10, το οποίο είχε και την μάχη με τον Bloater και τις ορδές των Clickers. Από την άλλη τις χαμηλότερες βαθμολογίες έχουν τα δύο πιο αμφιλεγόμενα σε αντιδράσεις επεισόδια του Last of Us. Το ένα είναι το 3o επεισόδιο με τίτλο "Long, Long Gone" με μέσο όρο 8/10 και το άλλο το 7ο με τίτλο "Left Behind" που διασκευάζει το ομώνυμο story DLC με την σχέση της Ellie και της Riley, το οποίο έχει μέσο όρο 7.4/10. 

Κι όμως υπήρχε ένα εναλλακτικό φινάλε για την 1η σεζόν και τώρα μάθαμε πως ακριβώς θα διέφερε από αυτό του παιχνιδιού και της σειράς. 

Τις εντυπώσεις των Unboxholics για την 1η σεζόν μπορείτε να τις δείτε στο video review

Για να μάθετε πρώτοι όσα αναμένεται να δούμε στη 2η σεζόν και αποκάλυψαν -μέχρι τώρα- οι δημιουργοί της σειράς, πατήστε εδώ

Δείτε εδώ τα απίθανα νούμερα τηλεθέασης που έκαναν όλα τα επεισόδια της 1ης σεζόν του The Last of Us. 

Λίγα λόγια για τη σειρά The Last of Us:

Στη σειρά του The Last of Us πρωταγωνιστούν οι Pedro Pascal (Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (Naruto: Shippuden), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Η σειρά, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation, διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά την καταστροφή του σύγχρονου πολιτισμού. Ο Joel, ένας σκληροτράχηλος επιζών, προσλαμβάνεται για να μετακινήσει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, μακριά από την ζώνη καραντίνας. Αυτό που ξεκινά ως μια μικροδουλειά σύντομα μετατρέπεται σε ένα βάρβαρο ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτηθούν ο ένας από τον άλλον για την επιβίωσή τους.

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Neil Druckmann (δημιουργός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του videogame), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), Jeremy Webb, Liza Johnson και ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl).