The Little Mermaid: Αυτό είναι το επίσημο trailer της μικρής γοργόνας με την Halle Bailey

Με Ariel, Ursula και ό,τι άλλο φαντάζεστε
13 Μαρτίου 2023 15:36
The Little Mermaid: Αυτό είναι το επίσημο trailer της μικρής γοργόνας με την Halle Bailey

Η Disney κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του The Little Mermaid (Η Μικρή Γοργόνα), το οποίο είναι μία από τις πιο σημαντικές ταινίες της για το 2023. Το live-action remake αναμένεται να παίξει τον Μάιο στις κινηματογραφικές αίθουσες και το νέο trailer δείχνει σχεδόν τα πάντα, από την Ursula της Melissa McCarthy μέχρι και τον Βασιλιά Triton του Javier Bardem.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η ταινία είναι βασισμένη στην κλασσική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney που κυκλοφόρησε το 1989, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως. Φυσικά, κυμαίνεται στα γνωστά πρότυπα-remake του The Lion King, της Mulan και του Aladdin που είδαμε πρόσφατα.

Δείτε το επίσημο trailer του The Little Mermaid:

Η σύνοψη του The Little Mermaid:

"Η Μικρή Γοργόνα" είναι η αγαπημένη ιστορία της Άριελ, μιας όμορφης και ζωηρής νεαρής γοργόνας με δίψα για περιπέτεια. Η μικρότερη από τις κόρες του βασιλιά Τρίτωνα και η πιο προκλητική, η Άριελ, λαχταρά να μάθει περισσότερα για τον κόσμο πέρα από τη θάλασσα, και ενώ επισκέπτεται την επιφάνεια, ερωτεύεται τον τολμηρό πρίγκιπα Έρικ. Ενώ οι γοργόνες απαγορεύεται να συναναστρέφονται με τους ανθρώπους, η Άριελ πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της. Κλείνει μια συμφωνία με την κακιά μάγισσα της θάλασσας, την Ούρσουλα, η οποία της δίνει την ευκαιρία να γνωρίσει τη ζωή στη στεριά, αλλά τελικά θέτει τη ζωή της - και το στέμμα του πατέρα της - σε κίνδυνο.

Το Cast του The Little Mermaid έχει τους Halle Bailey ως Ariel, Jonah Hauer-King ως Prince Eric, Melissa McCarthy ως Ursula, Javier Bardem ως King Triton, Jude Akuwudike ως Joshua, Noma Dumezweni ως Queen Selina, Kajsa Mohammar ως Karina, Lorena Andrea ως Perla, Daveed Diggs ως Sebastian, Jacob Tremblay ως Flounder και Awkwafina ως Scuttle.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Rob Marshall, γνωστός από τις δουλειές του στα Chicago, Mary Poppins Returns και Into the Woods, ενώ στο σενάριο δούλεψε ο ίδιος με τους David Magee και John DeLuca.

Το The Little Mermaid θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαΐου του 2023 στους κινηματογράφους.

Tags: