The Batman – Part II: Μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα

Ο Robert Pattinson είναι έτοιμος να βάλει τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη
08 Μαρτίου 2023 01:05
The Batman – Part II: Μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα

Το The Batman – Part II πήρε το πράσινο φως πρόσφατα και θα δείτε ξανά τον Robert Pattinson ως Bruce Wayne. Όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, η ταινία θα αργήσει να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά μόλις τώρα μάθαμε πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματά της.

Όπως μεταφέρει το Discussing Film, η επερχόμενη ταινία του Matt Reeves θα μπει και πάλι στο πλατό αυτόν τον Νοέμβριο. Οι πληροφορίες είναι ελάχιστες προς το παρόν, αλλά πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι εκτός από τον Pattinson θα δείτε και πάλι τον Alfred Pennyworth του Andy Serkis.

Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε ο Reeves πρόσφατα στο GQ, όπου δήλωσε επίσης τα εξής για τον Serkis: "Πρόκειται για μια ιδιοφυία. Θυμάμαι όταν υπέγραψα για το The Batman, μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρα, ήταν ότι είπα: "Andy, θέλω να παίξεις τον Alfred και θέλω να το κάνω πραγματικά συγκινητικό. Γιατί θέλω οι άνθρωποι να δουν το πρόσωπό σου - όχι κάποιο avatar - και να καταλάβουν πραγματικά πόσο απίστευτος ηθοποιός είσαι."

Ο Matt Reeves δήλωσε πρόσφατα τα εξής:

Αυτό που πιστεύω είναι ότι ο Robert Pattinson είναι πολύ ξεχωριστός σε αυτόν τον ρόλο. Στόχος μου ήταν πάντα να κάνω αυτές τις ιστορίες που επιτρέπουν στον χαρακτήρα να βρίσκεται πάντα στο κέντρο της ιστορίας. Και αυτό γιατί πολλές φορές μπαίνουν στη μέση και άλλοι χαρακτήρες που κατά κάποιον τρόπο παίρνουν τη σκυτάλη και ο Batman «κάθεται στο πίσω κάθισμα».

Ο Reeves εργάζεται σκληρά τον τελευταίο καιρό για το “Crime Saga” του Batman, το οποίο θα περιλαμβάνει και την επίσημη spin-off σειρά με πρωταγωνιστή τον Colin Farrell. Φυσικά, ο λόγος γίνεται για το The Penguin που θα παίξει μέσα από τη συχνότητα του HBO Max.

Το The Batman - Part II θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου του 2025. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.