Scream VI: Το τελικό trailer έφτασε λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα!

Σε λίγες μέρες η πρεμιέρα της ταινίας
07 Μαρτίου 2023 19:59
Scream VI: Το τελικό trailer έφτασε λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα!

Το Scream VI θα φτάσει στους κινηματογράφους την επόμενη εβδομάδα και η Paramount Pictures δηλώνει πανέτοιμη, αφού μόλις κυκλοφόρησε το τελικό trailer της ταινίας. Το πρώτο πλάνο του βίντεο ξεκινάει με το κλασσικό τηλεφώνημα του Ghostface, αυτή τη φορά προς την χαρακτήρα που υποδύεται η Courteney Cox.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, βλέπουμε τον μανιακό δολοφόνο να «μπουκάρει» στο σπίτι της, ενώ οι επόμενες σκηνές παρουσιάζουν και τους άλλους χαρακτήρες. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι στο 6ο φιλμ θα δείτε ένα εντελώς νέο setting, γνωστά, αλλά και καινούργια πρόσωπα.

Το τελικό trailer του Scream VI:

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση σαν τους άλλους Ghost Face. Μετά από τους φόνους του τελευταίου Ghostface, οι τέσσερις επιζήσαντες αφήνουν το Woodsboro και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο.

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Courteney Cox, Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage), Henry Czerny, Tony Revolori, Samara Weaving και Josh Segarra (Arrow).

Ένα σημαντικό πρόσωπο του Scream franchise θα απουσιάζει από το Scream 6. Ο λόγος για την Neve Campbell που αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που ισχυρίζεται ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise.

Οι πρώτες αντιδράσεις της ταινίας έφτασαν και είναι θετικές. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Επίσης, πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αρκετό νέο φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε πριν μερικές ώρες.

Το Scream VI είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες παγκοσμίως στις 9 Μαρτίου.

Tags: