Ο Στραγγαλιστής της Βοστώνης: Η νέα ταινία της Disney έχει πραγματικά εγκλήματα και ιδιαίτερο στιλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις οθόνες σας από τις 17 Μαρτίου
07 Μαρτίου 2023 18:15
Ο Στραγγαλιστής της Βοστώνης: Η νέα ταινία της Disney έχει πραγματικά εγκλήματα και ιδιαίτερο στιλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρωτότυπη ταινία των Hulu/Disney με την ονομασία Boston Strangler (Ο Στραγγαλιστής της Βοστώνης) θα έρθει από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του και στο ελληνικό Disney Plus. Πιο συγκεκριμένα, μόλις μάθαμε ότι το ιδιαίτερο φιλμ που είναι εμπνευσμένο από πραγματικά εγκλήματα θα κάνει πρεμιέρα και στη χώρα μας μέσα στον Μάρτιο.

Πρόκειται για ένα θρίλερ που επικεντρώνεται σε μία ρεπόρτερ που έφερε στα φώτα της δημοσιότητας τις δολοφονίες του διαβόητου στραγγαλιστή της Βοστώνης.

Λίγα λόγια για το Boston Strangler:

Η ρεπόρτερ αυτή είναι η Loretta McLaughlin (Λορέτα Μακλάφλιν) που δουλεύει στην εφημερίδα Record American, η οποία συνεργάζεται επίσης και με την φίλη της Τζιν Κολ. Οι δύο τους, θα προσπαθήσουν να ερευνήσουν την υπόθεση, καθώς τα θύματα του δολοφόνου συνεχίζουν να αυξάνονται. Έτσι, όχι μόνο θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτά τα γεγονότα, αλλά θα βάλουν και οι ίδιες τις ζωές τους σε κίνδυνο.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

Η ταινία ακολουθεί τη Loretta McLaughlin (Keira Knightley), μια ρεπόρτερ της εφημερίδας Record-American, η οποία γίνεται η πρώτη δημοσιογράφος που συνδέει τις δολοφονίες του Boston Strangler.

Καθώς ο μυστηριώδης δολοφόνος διεκδικεί όλο και περισσότερα θύματα, η Loretta προσπαθεί να συνεχίσει την έρευνά της στο πλευρό της συναδέλφου της Jean Cole (Carrie Coon), ωστόσο το δίδυμο έχει πολλά εμπόδια από τον σεξισμό εκείνης της εποχής.

Ωστόσο οι McLaughlin και Cole επιδιώκουν να γενναία να λύσουν την υπόθεση θέτοντας τον εαυτό τους σε κίνδυνο θέλοντας έτσι να ανακαλύψουν την αλήθεια.

Το Boston Strangler (Ο Στραγγαλιστής της Βοστώνης) θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις 17 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.