Ο Keanu Reeves ήθελε να παίξει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα της Marvel

Δείτε την απάντησή του
05 Μαρτίου 2023 12:14
Ο Keanu Reeves ήθελε να παίξει έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα της Marvel

Το John Wick: Chapter 4 θα παίξει στους κινηματογράφους μέσα στον Μάρτιο και τώρα, ο Keanu Reeves απάντησε σε μερικές ερωτήσεις στο Reddit και αποκάλυψε ποιον χαρακτήρα της Marvel θα ήθελε να παίξει. Αναλυτικότερα, ένας fan τον ρώτησε αν αρνήθηκε ποτέ έναν ρόλο που ύστερα τον μετάνιωσε.

Φαίνεται πως ο Reeves έχει στο μυαλό του έναν συγκεκριμένο σούπερ ήρωα που θα ήθελε να παίξει και δεν είναι άλλος από τον Wolverine, τον οποίο υποδύεται τα τελευταία χρόνια ο Hugh Jackman.

Ερώτηση: Υπήρξε ποτέ κάποιος ρόλος σε όλη την καριέρα σου που μετάνιωσες που τον αρνήθηκες;

Απάντηση: Όχι, αλλά πάντα ήθελα να παίξω τον Wolverine.

Όσον αφορά το John Wick: Chapter 4, η σύνοψή του λέει τα εξής:

Ο John Wick (Keanu Reeves) ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

Στην ταινία θα δείτε μεταξύ άλλων τους Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane.

Όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του John Wick, πρόσφατα μάθαμε ότι τελικά ο Keanu Reeves θα εμφανιστεί ως John Wick στη spinoff ταινία "Ballerina" της Ana De Armas, μαζί με τον Ian McShane ως Winston. Επίσης, εντός του John Wick Cinematic Universe στα σκαριά βρίσκεται η σειρά The Continental που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.

To John Wick: Chapter 4 βγαίνει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023.

Εσάς θα σας άρεσε μελλοντικά να δείτε τον Keanu Reeves ως Wolverine; Πείτε μας στα σχόλια!