Τρομοκρατεί τον κόσμο ο Ghostface στην πραγματική ζωή ενόψει του Scream 6 (ΦΩΤΟ)

Διαφημιστικό τρικ ή φάρσα;
03 Μαρτίου 2023 13:36
Τρομοκρατεί τον κόσμο ο Ghostface στην πραγματική ζωή ενόψει του Scream 6 (ΦΩΤΟ)

Κάτοικοι σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ άρχισαν να τρομοκρατούνται όταν είδανε ανθρώπους ντυμένους ως Ghostface, τον serial killer των ταινιών "Scream" να περιφέρονται στους δρόμους και άλλες φορές να τους παρατηρούν από μακριά χωρίς να κάνουν κάτι

Τα τηλεφωνήματα στις αστυνομικές αρχές έπεφταν βροχή καθώς δεν ήξερε κανείς αν πρόκειται για μια κακόγουστη οργανωμένη φάρσα ή ένα διαφημιστικό τρικ. 

Μέσα από το Variety δόθηκε η απάντηση καθώς πράγματι πρόκειται για ένα διαφημιστικό τρικ, μέρος της καμπάνιας προώθησης του πολυαναμενόμενου Scream 6, με την Jenna Ortega του "Wednesday" και τη Melissa Barrera (In the Heights, Scream). 

Δόθηκε τέλος, λοιπόν, στον πανικό των πολιτών που είδανε τις τελευταίες να περιφέρονται άτομα ντυμένα ως Ghostface και κρατώντας ένα μαχαίρι στις γειτονιές τους. Μάλιστα, εμφανίστηκε και ένας λογαριασμός του "Ghostface" στο Twitter που έκανε retweet τις ειδήσεις των παράξενων θεάσεών του, επιβεβαιώνοντας και με αυτόν τον τρόπο ότι είναι ένα διαφημιστικό κόλπο. 

Μάλιστα, ένα από τα σημεία που επιλέχθηκε να εμφανιστεί δεν είναι τυχαίο, καθώς πρόκειται για την πόλη Sonoma, που αποτελεί το μέρος όπου γυρίζεται και βασίζεται η φανταστική πόλη του Woodsboro, όπου λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα των Scream ταινιών. 

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage), Henry Czerny, Tony Revolori, Samara Weaving και Josh Segarra (Arrow).

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Γνωρίζουμε επίσης ότι ένα σημαντικό πρόσωπο του Scream franchise θα απουσιάζει από το Scream 6. Ο λόγος για την Neve Campbell που αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που ισχυρίζεται ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise.

Το Scream VI αναμένεται βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 9 Μαρτίου 2023.

Tags: