Κυκλοφόρησε το trailer του Haunted Mansion της Disney

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα κατακαλόκαιρο!
02 Μαρτίου 2023 21:26
Κυκλοφόρησε το trailer του Haunted Mansion της Disney

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer από το Haunted Mansion, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι στους κινηματογράφους και είναι εμπνευσμένο από το θεματικό κλασσικό πάρκο της Disneyland.

Το Haunted Mansion επικεντρώνεται σε μία μητέρα και τον γιο της, οι οποίοι ψάχνουν τη βοήθεια κάποιων ειδικών για να απαλλαγούν μια για πάντα από κάποιες υπερφυσικές οντότητες που υπάρχουν στο σπίτι τους. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Dan Lin, Jonathan Eirich, Nick Reynolds και Tom Peitzman.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει επιμεληθεί ο Justin Simien, ενώ πρωταγωνιστούν οι LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Chase W. Dillon, Dan Levy, Jamie Lee Curtis και Jared Leto ως The Hatbox Ghost.

Ο Justin Simien του Dear White People δήλωσε τα εξής:

Ως μεγάλος θαυμαστής του Haunted Mansion, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μοιράζομαι το teaser trailer για τη νέα μας κινηματογραφική μεταφορά με αυτό το απίστευτο cast. Η ομάδα μας εργάστηκε σκληρά για να δημιουργήσει μια τρομακτική, αστεία και αλλόκοτη περιπέτεια για τους νέους, όσο και για τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές! Ανυπομονώ να ζήσει το κοινό αυτή την ταινία στη μεγάλη οθόνη.

Το Haunted Mansion θα παίξει στους κινηματογράφους στις 28 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: