Ant-Man and the Wasp: Quantumania - O σεναριογράφος μιλά για τις κριτικές και τον ντόρο

O Jeff Loveness αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής πορεία και αποδοχή της νεότερης ταινίας του MCU
02 Μαρτίου 2023 00:25
Ant-Man and the Wasp: Quantumania - O σεναριογράφος μιλά για τις κριτικές και τον ντόρο

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania βάσει της αποδοχής του κοινού και των βαθμολογιών στις κριτικές δεν αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του MCU. 

Για το αποτέλεσμα τα review και το σκορ στο Rotten Tomatoes αποτυπώνουν την κατάσταση, καθώς το "Quantumania" αποτελεί μια από τις ταινίες της Marvel με το χαμηλότερο σκορ, το οποίο φτάνει το 48%, ενώ το Eternals απέχει πολύ λίγο στην αρνητική αυτή κορυφή με 47%. Την ίδια ώρα και η εμπορική της πορεία σημείωσε κατρακύλα-ρεκόρ στο αμερικάνικο box office με πτώση της τάξης του 69% στην προσέλευση του κόσμου. 

Για το θέμα αυτό μίλησε ο Jeff Loveness, σεναριογράφος του "Quantumania" στην The Daily Beast, ο οποίος δηλώνει πως βρέθηκε προ εκπλήξεως μπροστά σε όλο το σκηνικό. 

"Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, οι κριτικές με έφεραν προ εκπλήξεως. Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση... Αυτές δεν ήταν καλές κριτικές και σκεφτόμουν "Τι στο...; Είμαι πραγματικά περήφανος για αυτό που έγραψα για τον Jonathan (Majors) και τη Michelle Pfeiffer. Νόμιζα ότι ήταν καλό υλικό, καταλαβαίνετε; Και έτσι ήμουν τόσο απελπισμένος, και πραγματικά στεναχωρημένος γι' αυτό".

Ο ίδιος δηλώνει, ωστόσο, ότι βελτίωσε την ψυχολογική του κατάσταση όταν πήγε να παρακολουθήσει πλάι στο κοινό μια προβολή του Ant-Man 3, αμέσως μετά την βροχή των αρνητικών reviews. 

"Έλεγα, 'Γαμ**ο! Όχι, (οι κριτικές) είναι λάθος! Εγώ έχω δίκιο! Ο MODOK είναι υπέροχος! Είμαι αρκετά ευχαριστημένος με αυτήν συνολικά, και νομίζω ότι έμαθα πώς να αντέχω καμιά γροθιά αυτή την εβδομάδα. Και τώρα που έμαθα ότι δεν είναι τόσο κακό, μπορώ να συνεχίσω να κάνω τις δουλειές μου.

Τις εντυπώσεις μας για την ταινία, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Loveness πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο MCU με το Ant-Man 3, ενώ η Marvel του εμπιστεύθηκε και το σενάριο του Avengers 5 η "Avengers: The Kang Dynasty" το οποίο αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2025. 

Λίγα λόγια για το Ant-Man 3

Η επίσημη σύνοψη του Quantumania: Στην ταινία, η οποία εγκαινιάζει επίσημα την 5η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, οι σούπερ-ήρωες Scott Lang και Hope Van Dyne επιστρέφουν για να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους ως Ant-Man και Wasp. Μαζί με τους γονείς της Hope, τον Hank Pym και την Janet Van Dyne, η οικογένεια βρίσκεται να εξερευνά το Quantum Realm, να αλληλεπιδρά με παράξενα νέα πλάσματα και να ξεκινά μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα από τα όρια που νόμιζαν ότι ήταν πιθανά."

Στο cast συμμετέχουν οι: Paul Rudd ως Scott Lang, Michael Douglas ως Hank Pym, Michelle Pfeiffer ως Janet Van Dyne και την Evangeline Lilly ως Wasp/Hope Van Dyne, Kathryn Newton ως Cassie Lang, Bill Murray, Corey Stoll ως MODOK και ο Jonathan Majors ως Kang. Ο Peyton Reed επιστρέφει και πάλι στη σκηνοθεσία, μετά την πρώτη ταινία της "Ant-Man" τριλογίας.

Τις εντυπώσεις μας για την ταινία, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania παίζει ήδη στις ελληνικές αίθουσες.