Fast X: Ακόμη μια ματιά στον χαρακτήρα του Jason Momoa (ΦΩΤΟ)

Τον Μάιο η πρεμιέρα
01 Μαρτίου 2023 15:17
Fast X: Ακόμη μια ματιά στον χαρακτήρα του Jason Momoa (ΦΩΤΟ)

Η προώθηση για το Fast X συνεχίζεται και αυτή τη φορά, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια ολοκαίνουργια εικόνα. Το αποκλειστικό έχει αυτή τη φορά το Total Film και παρουσιάζει τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Jason Momoa, ο οποίος θα είναι ο μεγάλος “villain” και θα τα βάλει με τον Vin Diesel.

Η πληροφορίες για την πλοκή δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι και αυτή τη στιγμή, αλλά γνωρίζουμε ότι ο  Momoa θα υποδυθεί τον Dante, έναν εκκεντρικό κακοποιό που συνεργάζεται με την Cipher για να καταρρίψει το Dom.

Δείτε τη νέα εικόνα από την ταινία:

Στο Fast X θα δείτε μεταξύ άλλων τους Vin Diesel, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron και Cardi B.

To κόστος της επερχόμενης ταινίας αγγίζει τα 340 εκατομμύρια. Το προηγούμενο φιλμ, το οποίο ήταν επίσης τεράστια παραγωγή, είχε κοστίσει μόλις 200 εκατομμύρια. Φαίνεται πως το budget του Fast and Furious 10 ανέβηκε και σε αυτό έπαιξε σίγουρα ρόλο και το τεράστιο cast του, μιας και πέρα από τον Vin Diesel θα δείτε και τον Jason Momoa και την Brie Larson.

Το φιλμ έρχεται με παραγωγούς τους Neal H. Moritz, Vin Diesel, Justin Lin, Jeff Kirschenbaum, Samantha Vincent, Joseph M. Caracciolo, Jr., David Cain, Chris Morgan, Amanda Lewis και Mark Bomback. Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα γυρίσματα της δέκατης ταινίας ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2022 και αναμένεται να καταφθάσει στις αίθουσες αυτόν τον Μάιο.

Το Fast 10 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου 2023.