About My Father: Η νέα ταινία του Robert De Niro είναι ό,τι πρέπει για ένα χαλαρό Σαββατόβραδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα παίξει στους κινηματογράφους τον Μάιο
23 Φεβρουαρίου 2023 21:12
About My Father: Η νέα ταινία του Robert De Niro είναι ό,τι πρέπει για ένα χαλαρό Σαββατόβραδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από την οικογενειακή κωμωδία “About My Father” με πρωταγωνιστή τον Robert De Niro και τον Sebastian Maniscalco. Στη σκηνοθετική καρέκλα του φιλμ κάθεται η Laura Terruso του Hello, My Name Is Doris, ενώ στο σενάριο βοήθησε ο Maniscalco με τον Austen Earl του Happy Together.

Όλο το φιλμ επικεντρώνεται σε δύο διαφορετικές οικογένειες που δεν μοιάζουν καθόλου και γίνονται όλα άνω κάτω. Ωστόσο οι κεντρικοί χαρακτήρες είναι αυτοί των De Niro και Maniscalco και η σχέση μεταξύ πατέρα και γιου.

Η ταινία επικεντρώνεται στον Sebastian, ο οποίος πείθεται από την αρραβωνιαστικιά του να φέρει τον μετανάστη πατέρα του, τον Salvo, το σαββατοκύριακο για να γνωρίσει τους γονείς της. Ωστόσο, αυτό το διήμερο εξελίσσεται σε πολιτική σύγκρουση, αφήνοντας τον Sebastian και τον Salvo να ανακαλύψουν εν τέλει πόσο σπουδαίο πράγμα είναι η οικογένεια.

Στην κωμωδία της Lionsgate παίζουν οι Kim Cattrall, Leslie Bibb, Anders Holm, Brett Dier, David Rasche, , Deborah Tucker, Michael Stuart, Laura Ault, Carla Christina Contreras, Arielle Prepetit, Bruce Cooper, Andrea Garnett, André Wilkerson, Katie Walker, Adan James Carrillo, Martie Duncan, Griffin Hood και άλλοι.

Το About My Father θα παίξει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Μαΐου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.