John Wick: Chapter 4 – Δείτε απίστευτες σκηνές δράσης από την ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Wick του Keanu Reeves κλείνει ραντεβού για τις 24 Μαρτίου!
23 Φεβρουαρίου 2023 19:53
John Wick: Chapter 4 – Δείτε απίστευτες σκηνές δράσης από την ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γρανάζια της Lionsgate για την προώθηση του John Wick: Chapter 4 συνεχίζουν να γυρνάνε με γοργούς ρυθμούς και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη ένα βίντεο με τίτλο “New Challenges”. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο νέο trailer, αλλά για ένα σπέσιαλ βίντεο που θέλει να σας μεταφέρει τι συνέβη πίσω από τις κάμερες.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από κάποια πλάνα του 4ου κεφαλαίου, στο εν λόγω βίντεο θα δείτε τον Keanu Reeves να μιλάει για τους νέους εχθρούς που θα συναντήσει ο “Wick” σε αυτό το φιλμ. Παράλληλα με αυτό παρουσιάζονται και κάποιες σκηνές δράσης και βλέπουμε πως δούλεψαν οι τεχνικοί πάνω σε αυτές.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο John Wick (Keanu Reeves) ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

John Wick: Chapter 4 – Αποκαλύφθηκε η διάρκειά του και είναι τεράστια. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Στην ταινία θα δείτε μεταξύ άλλων τους Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane.

Όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του John Wick, πρόσφατα μάθαμε ότι τελικά ο Keanu Reeves θα εμφανιστεί ως John Wick στη spinoff ταινία "Ballerina" της Ana De Armas, μαζί με τον Ian McShane ως Winston. Επίσης, εντός του John Wick Cinematic Universe στα σκαριά βρίσκεται η σειρά The Continental που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.

To John Wick: Chapter 4 βγαίνει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023. Παρακολουθήστε το νέο βίντεο της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.