The Pope's Exorcist: Εξορκισμούς και δαίμονες έχει το trailer της horror ταινίας με τον Russell Crowe

Αυστηρά μόνο για όσους αντέχουν τέτοια σκηνικά!
22 Φεβρουαρίου 2023 23:41
The Pope's Exorcist: Εξορκισμούς και δαίμονες έχει το trailer της horror ταινίας με τον Russell Crowe

Μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες τρόμου του 2023 αποκαλύπτεται, καθώς η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "The Pope's Exorcist" με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου (Russell Crowe) και το οποίο φέρνει αρκετά vibes από το "The Rite" με τον Anthony Hopkins. 

Ο Crowe υποδύεται τον αρχηγό των Εξορκιστών του Βατικανού, ο οποίος αναλαμβάνει μια υπόθεση δαιμονισμού, η οποία τον φέρνει αντιμέτωπο όχι μόνο με δαίμονες αλλά και με μια συνομωσία μέσα στο Βατικανό.

Αν και η ταινία βασίζεται σε πραγματικά χειρόγραφα και μαρτυρίες του Πατέρα Amorth, όπως θα διαπιστώσετε στο trailer, παίρνει μια πιο ευφάνταστη τροπή με σκηνικά που ξεφεύγουν από τα όρια του μεταφυσικού. 

Δείτε το trailer του The Pope's Exorcist: 

Η σύνοψη αναφέρει: "Εμπνευσμένο από τους πραγματικούς φακέλους του πατέρα Gabriele Amorth, επικεφαλής των εξορκιστών του Βατικανού (βραβευμένος με Όσκαρ® Russell Crowe), το The Pope's Exorcist ακολουθεί τον Amorth καθώς ερευνά τον τρομακτικό δαιμονισμό ενός νεαρού αγοριού και καταλήγει να αποκαλύπτει μια συνωμοσία αιώνων που το Βατικανό προσπαθούσε απεγνωσμένα να κρατήσει κρυφό."

Την ταινία σκηνοθετεί ο Julius Avery (Overlord, Samaritan), ενώ ο Ελληνοαμερικανός Evan Spiliotopoulos του The Unholy έγραψε το σενάριο μαζί με τους Chuck MacLean, Michael Petroni, Chester Hastings και R. Dean McCreary.

Επίσης συμμετέχουν οι: Ralph Ineson (The Witch, The Green Knight), Franco Nero (Django, John Wick: Chapter 2), Laurel Marsden (Ms. Marvel), Cornell S. John (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), Peter DeSouza-Feighoney, Alex Essoe (Doctor Sleep) και Daniel Zovatto (It Follows).

Την παραγωγή του φιλμ έχει αναλάβει η Screen Gems της Sony και η ταινία θα είναι βασισμένη σε έναν αληθινό Πατέρα, τον Father Gabriele Amorth, έναν Ιταλό ιερέα που είχε κάνει πάνω από 100.000 εξορκισμούς.

Το The Pope's Exorcist θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Απριλίου 2023.