Ο Liam Neeson θα έπαιζε τον James Bond αλλά δεν ήθελε η γυναίκα του

“Αν παίξεις τον James Bond δε θα παντρευτούμε”
22 Φεβρουαρίου 2023 15:07
Ο Liam Neeson θα έπαιζε τον James Bond αλλά δεν ήθελε η γυναίκα του

Ο Liam Neeson μόλις αποκάλυψε ότι παραλίγο να έπαιζε τον James Bond κάποτε, αλλά τελικά κέρδισε ο έρωτας και δεν πήρε ποτέ το ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στο Rolling Stone και μεταξύ άλλων είπε ότι αρκετές φορές είχε βρεθεί κοντά στο να πάρει το ρόλο του πρωταγωνιστή για να βρίσκεται στο δημοφιλές και μακροχρόνιο franchise. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην συνέντευξή του, δεν ήθελε η γυναίκα του, η Natasha Richardson.

Η Barbara Broccoli μου είχε τηλεφωνήσει μερικές φορές για να με ρωτήσει αν θα ήθελα να παίξω τον James Bond. Της είπα ότι θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Και μετά, η υπέροχη γυναίκα μου, η Natasha Richardson, ο θεός να αναπαύσει την ψυχή της, μου είχε πει τότε ότι αν παίξω τον James Bond, δε θα παντρευτούμε.

Όπως έδειξε η ιστορία, ο Neeson τελικά δεν πήρε το ρόλο, αλλά η καριέρα του έχει εκτοξευθεί όλα αυτά τα χρόνια, μιας και έχει παίξει στα πολύ επιτυχημένα franchises όπως αυτό το Star Wars και του Taken. Παράλληλα, τον ηθοποιό τον έχουμε δει στο Schindler's List, στο Batman Begins και σε αμέτρητες άλλες ταινίες.

Η πιο πρόσφατη ταινία του ηθοποιού είναι το Marlowe, το οποίο παίζει αυτόν τον καιρό στους κινηματογράφους της Αμερικής.