Netflix: Αυτή η ταινία έχει “κλέψει” την καρδιά των Ελλήνων σήμερα

Δείτε όλη τη δεκάδα
22 Φεβρουαρίου 2023 08:59
Netflix: Αυτή η ταινία έχει “κλέψει” την καρδιά των Ελλήνων σήμερα

Το Netflix έφερε νέο περιεχόμενο στην πλατφόρμα του και μία νέα ρομαντική ταινία βρίσκεται τώρα στην πρώτη θέση στην Ελλάδα. Ωστόσο, η δεκάδα γι’ αυτήν την εβδομάδα έχει και αρκετές πιο παλιές ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα, όπως είναι το Mission Impossible: Fallout και το Knight and Day με τον Tom Cruise.

Η ρομαντική ταινία, λοιπόν, είναι το Your Place or Mine (Σπίτι σου ή Σπίτι μου) που επικεντρώνεται στην Ντέμπι και τον Πίτερ που αλλάζουν σπίτια για μερικές ημέρες, με τον έρωτα να τους «χτυπάει την πόρτα». Την 2η θέση έχει ένα φιλμ του 2013 που ονομάζεται Company of Heroes, ενώ την πεντάδα κλείνουν τα Unlocked, Land και All my Life.

Η δεκάδα κλείνει με τα Scent of a Woman, Mission Impossible: Fallout, All Quiet on the Western Front, Knight and Day και Baby Driver.

Η επίσημη σύνοψη του Your Place or Mine:

Η Ντέμπι και ο Πίτερ είναι κολλητοί, αλλά εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες. Εκείνη αποζητά τη ρουτίνα με τον γιο της στο Λος Άντζελες, ενώ εκείνος απολαμβάνει τις αλλαγές στη Νέα Υόρκη. Όταν, όμως, ανταλλάσσουν σπίτια και ζωές για μία εβδομάδα, ανακαλύπτουν ότι αυτό που πιστεύουν ότι θέλουν ίσως να μην είναι αυτό που χρειάζονται πραγματικά.

Στο Your Place or Mine παίζουν οι Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Zoe Chao, Jesse Williams, Wesley Kimmel, Tig Notaro, Steve Zahn, Rachel Bloom, Griffin Matthews, Vella Lovell, Shiri Appleby, Tanner Swagger, Mystic Inscho, Michael Hitchcock και άλλοι.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι την ταινία σκηνοθετεί και γράφει η Aline Brosh McKenna, γνωστή από το σενάριο που έχει κάνει για το The Devil Wears Prada.