Ο σκηνοθέτης του Winnie the Pooh: Blood and Honey θέλει να φτιάξει τρομακτική ταινία με τα Τελετάμπις

Και με τα Χελωνονιντζάκια
18 Φεβρουαρίου 2023 14:56
Ο σκηνοθέτης του Winnie the Pooh: Blood and Honey θέλει να φτιάξει τρομακτική ταινία με τα Τελετάμπις

Θυμάστε την viral horror ταινία Winnie the Pooh: Blood and Honey που ετοίμαζε ο Rhys Frake-Waterfield; Ο σκηνοθέτης λέει τώρα ότι θέλει να φέρει και άλλα γνωστά franchises στη μεγάλη οθόνη, φυσικά ως ταινίες τρόμου.

Ωστόσο, να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Waterfield και η ομάδα παραγωγής Jagged Edge Productions εργάζονται και σε άλλες horror ταινίες όπως αυτή του Peter Pan και το sequel του Γουίνι. Έτσι, το Collider τον ρώτησε τα επόμενα franchise που θα ήθελε να φέρει στη μεγάλη οθόνη, αν θα μπορούσε να τα πάρει στα χέρια του λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Έτσι ο Waterfield δήλωσε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να φτιάξει μία horror ταινία με τα Χελωνονιντζάκια ή ακόμα και για τα Τελετάμπις.

Έχω ενθουσιαστεί πολύ με τα Χελωνονιντζάκια τον τελευταίο καιρό γιατί νομίζω ότι η ιστορία τους έχει ένα πολύ τρομακτικό υπόβαθρο άλλωστε, επειδή είναι μισοί άνθρωποι και μισές χελώνες που ζουν στον υπόνομο και έχουν ως βασιλιά έναν αρουραίο. Και μετά τα βλέπεις να βγαίνουν από εκεί με όπλα.

Θα ήθελα λοιπόν να κάνω κάτι με τα Χελωνονιντζάκια. Θα ήθελα να τα βάλω σε ένα σοκάκι και να «κόβουν κόσμο» και να τους ταΐζουν στον βασιλιά τους με πίτσα ή κάτι τέτοιο. Ελπίζω να μπορώ να πάρω τα πνευματικά δικαιώματα γι’ αυτό, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ. Θέλω να κάνω μια horror ταινία και με τα Τελετάμπις!

Μερικά λόγια για το Winnie the Pooh: Blood and Honey

Ο Christopher Robin έχει απομακρυνθεί από κοντά τους και δεν τους δίνει φαγητό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ζωή των Pooh και Piglet να είναι αρκετά δύσκολη. Επειδή έπρεπε να φροντίζουν τον εαυτό τους τόσο πολύ, έχουν γίνει άγριοι. Έτσι επέστρεψαν στις ζωικές τους ρίζες. Δεν είναι πια ήρεμοι. Είναι σα μια μοχθηρή αρκούδα και ένα γουρούνι που τριγυρίζουν ψάχνοντας το θήραμά τους.

Το Blood and Honey θα παρουσιάσει τους δύο χαρακτήρες ως τους κύριους κακούς της ταινίας που είναι σε… rampage, όταν ο Christopher Robin τους εγκαταλείπει για να πάει στο κολέγιο. Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, ο Waterfield αποκάλυψε ότι δουλεύει ήδη πάνω στο sequel του Blood and Money.

Το Winnie the Pooh: Blood and Honey έκανε πρεμιέρα σε ορισμένους κινηματογράφους της Αμερικής από τις 15 Φεβρουαρίου. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ή αν θα καταφθάσει στη χώρα μας.

Tags: