Star Wars: Πότε ανακοινώνονται οι επόμενες ταινίες; Τώρα έχουμε μια ιδέα

Νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει πληροφορίες γύρω από τα πλάνα της Lucasfilm
17 Φεβρουαρίου 2023 13:30
Star Wars: Πότε ανακοινώνονται οι επόμενες ταινίες; Τώρα έχουμε μια ιδέα

Επιτέλους χάρη σε νέες πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα έχουμε μια ιδέα για το πότε θα ανακοινωθούν επίσημα οι νέες Star Wars ταινίες, που θα συνεχίσουν το saga μετά την sequel τριλογία. 

Θυμίζουμε ότι το franchise του Star Wars βρίσκεται κινηματογραφικά σε λήθαργο μετά το Star Wars: The Rise of Skywalker, με αποτέλεσμα να κάνει θραύση η τηλεοπτική του στροφή. Ωστόσο είναι άγνωστο το τι συμβαίνει με τα projects του Star Wars που έχουν ήδη ανακοινωθεί όπως αυτά των Taika Waititi, Kevin Feige, Damon Lindelof, Rian Johnson και Patty Jenkins. 

Ένα νέο ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter ρίχνει φως στην αλλαγή σκεπτικού και τον ανασχεδιασμό της Disney για το περιεχόμενο των Marvel Studios και Lucasfilm. 

Ειδικά για την Lucasfilm αναφέρει ότι θα αποκαλύψει τα πλάνα για τις μελλοντικές ταινίες της στο επερχόμενο Star Wars Celebration event, το οποίο θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Απρίλιο. 

Πρόκειται άλλωστε για το μεγάλο event του Star Wars, από το οποίο πέρυσι στο Anaheim (που οι Unboxholics έδωσαν το παρών) έλειπαν οι ταινίες, καθώς η Lucasfilm επικεντρώθηκε στις σειρές του Star Wars, με παρουσιάσεις για τα Ahsoka, The Mandalorian και Skeleton Crew. 

Ανάμεσα στα μεγάλα projects γαι τα οποία θα μάθουμε περί τίνος πρόκειται είναι αυτό του Damon Lindelof (δημιουργού του Watchmen HBO) και του Taika Waititi (σκηνοθέτη Thor: Ragnarok). Αυτό που δεν πρόκειται σίγουρα να δούμε, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι η ταινία Rogue Squadron δια χειρός Patty Jenkins, το οποίο "δεν μετουσιώθηκε ποτέ" παρά τα όσα περί του αντιθέτου δήλωσε η σκηνοθέτρια του Wonder Woman. 

Το Star Wars Celebration 2023 θα διεξαχθεί στις 7-10 Απριλίου στο Λονδίνο. 

Tags: