Fast X: Diesel και Momoa πατούν τέρμα τα γκάζια στο νέο Super Bowl trailer

Τον Μάιο γράφεται το πρώτο μέρος του επικού φινάλε του Fast Saga
13 Φεβρουαρίου 2023 10:56
Fast X: Diesel και Momoa πατούν τέρμα τα γκάζια στο νέο Super Bowl trailer

Εν μέσω του Super Bowl 2023 προβλήθηκε όπως αναμενόταν ένα νέο teaser για το Fast X, το οποίο πρακτικά είναι μια συμπτυγμένη εκδοχή του επίσημου trailer που προβλήθηκε πριν μερικές μέρες, με μερικά νέα πλάνα. 

Ο Dominic Toretto του Vin Diesel και η συμμορία του θα τα βάλουν με τον "Dante" του Jason Momoa, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος που είχαν να αντιμετωπίσουν ποτέ. Και αυτό διότι ο χαρακτήρας του προστέθηκε στα...ψιλά γράμματα του Fast Five (2011), καθώς πρόκειται για τον γιο του του βαρόνου ναρκωτικών που εξολόθρευσε η συμμορία.

12 χρόνια μετά, και όσο ο Dante ετοίμαζε την εκδίκησή του, στο Fast X την εξαπολύει με τον πλέον εκρηκτικό τρόπο, όπως θα δείτε παρακάτω, με απώτερο στόχο τον 8χρονο γιο του Dom. 

Η νέα περιπέτεια θα μας ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο από το Ρίο ντε Τζανέιρο στο Λονδίνο, μέχρι την Πορτογαλία και την Ανταρκτική, ενώ δε θα λείψουν τα επικά stunts που κόβουν την ανάσα. 

Δείτε το νέο Super Bowl trailer του Fast X:

Πρόκειται για μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία του Χόλιγουντ, με κόστος που φτάνει τα $340 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η προηγούμενη ταινία είχε κοστίσει περίπου $200 εκατομμύρια. Σε αυτό το αυξανόμενο κόστος συνέβαλλαν τόσο οι δυσκολίες της πανδημίας, όσο και το υψηλό κασέ και το πλήθος των μεγάλων ονομάτων που απαρτίζουν το cast του.

Στο Fast X θα εμφανιστούν ένα σωρό μεγάλα όνοματα όπως οι: Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Scott Eastwood, Michael Rooker, Charlize Theron, Sung Kang, John Cena, Nathalie Emmaniel, Brie Larson, Alan Richtson, Rita Moreno, Daniela Melchior kai Cardi B. Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Louis Leterrier (The Incredible Hulk, Lupin). 

Το Fast 10 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Μαΐου 2023.