Γεγονός το Riddick: Furya με τον Vin Diesel!

Με το γνωστό παρεάκι του
11 Φεβρουαρίου 2023 18:19
Γεγονός το Riddick: Furya με τον Vin Diesel!

Ο Vin Diesel πρόκειται να επιστρέψει μελλοντικά σε ένα franchise που έχει αφήσει εποχή. Ναι, το νέο Riddick είναι γεγονός και θα ονομάζεται Riddick: Furya. Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ του Deadline, το 4ο μέρος της σειράς πήρε το πράσινο φως και πλέον είναι επίσημο με τον David Twohy να επιστρέφει και πάλι στη σκηνοθεσία.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Twohy θα γράψει και το σενάριο της ταινίας, ενώ η One Race Films και η Samantha Vincent θα βρίσκονται στην παραγωγή. Φυσικά, ο Vin Diesel θα είναι εδώ ο πρωταγωνιστής αν και δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι άλλοι ηθοποιοί θα παίξουν.

Στη νέα ταινία ο Riddick επιστρέφει επιτέλους στην πατρίδα του και είναι ένα μέρος που δε θυμάται να το είχε αφήσει έτσι, μιας και βρίσκει ερείπια από τους Necromongers. Ωστόσο, εκεί θα βρει άλλους Furyans που πολεμούν για την ύπαρξή τους ενάντια σε έναν νέο αιμοβόρο εχθρό.

Ο Twohy δήλωσε τα εξής:

Οι fans μας απαιτούσαν εδώ και χρόνια μια νέα ταινία και είμαστε έτοιμοι επιτέλους για το Riddick: Furya. Η συνεργασία μου με τον Vin Diesel και την One Race Films διαρκεί για 20 χρόνια, καθώς μαζί φτιάξαμε τις προηγούμενες τρεις ταινίες, δύο βιντεοπαιχνίδια, ένα anime και κόμικς. Στη νέα ταινία θα δείτε την επιστροφή του Riddick στην πατρίδα του, όπου θα μπορέσουμε να εξερευνήσουμε επιτέλους τις ρίζες του.

Το πρώτο Riddick το είδαμε το 2000 με το Pitch Black, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα έφτασε το The Chronicles of Riddick και το 2013 το Riddick. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com

Tags: