Ο Vin Diesel σύγκρινε το Fast and Furious με το The Lord of the Rings και έχει τους λόγους του (ΒΙΝΤΕΟ)

“Είναι δύσκολο να συνεχίσεις ένα σύμπαν”
10 Φεβρουαρίου 2023 20:24
Ο Vin Diesel σύγκρινε το Fast and Furious με το The Lord of the Rings και έχει τους λόγους του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Vin Diesel σύγκρινε το Fast and Furious franchise με το The Lord of The Rings (Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών), όσον αφορά το πόσο δύσκολο είναι να χτίσεις μια “μυθολογία”.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στο Variety και δήλωσε ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο για να συνεχίσουν το σύμπαν του “Fast” και πιστεύει ότι ο Tolkien πρέπει να είχε “είχε περάσει δύσκολα” όταν έχτιζε το σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Ξέρεις τι είναι πιο δύσκολο; Η δουλειά πίσω από τις κάμερες. Το να σκεφτείς, το να μεγαλώσεις (ένα σύμπαν)…Αυτός είναι ο λόγος που και ο Tolkien σταμάτησε να γράφει μετά από λίγο. Επειδή είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσεις αυτά αυτές τις μυθολογίες. Κανείς δεν το σκέφτεται σε αυτό το πλαίσιο, αλλά είναι αληθινό.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος είπε μετά από λίγο, ότι το Fast and Furious franchise “είναι το Lord of the Rings των action ταινιών”, με τον Vin Diesel να συμφωνεί. “Καλά, από το στόμα σου και στου Θεού τ’ αυτί. Είναι τόσο αλήθεια”.

Δείτε το βίντεο:

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Fast X, το οποίο αναμένεται τον Μάιο στους κινηματογράφους. Δείτε το trailer πατώντας εδώ.