Die Hart: Είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Kevin Hart στη νέα του ταινία (trailer)

Έρχεται σύντομα στο Amazon Prime Video
08 Φεβρουαρίου 2023 14:07
Die Hart: Είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Kevin Hart στη νέα του ταινία (trailer)

Το Amazon Prime Video έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του “Die Hart” με πρωταγωνιστή τον Kevin Hart και τον Jean Reno. Το project πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να οριστικοποιηθεί και να φτάσει στην υπηρεσία, μιας και αρχικά ήταν να βγει στο Quibi. Ωστόσο, τώρα είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Στο Die Hart ο Kevin Hart θα υποδυθεί μια εναλλακτική βερσιόν του εαυτού του που έχει απηυδήσει να είναι το κωμικό “sidekick”, δηλαδή αυτός που συντροφεύει τον πρωταγωνιστή σε κάθε ταινία. Όποτε, ένας διάσημος σκηνοθέτης του προσφέρει να γίνει η ευχή του πραγματικότητα, δηλαδή να είναι ο κύριος πρωταγωνιστής.

Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά, αφού θα πρέπει να εκπαιδευτεί στη καλύτερη σχολή για ήρωες ταινιών δράσης, υπεύθυνος της οποίας είναι ο θεότρελος χαρακτήρας που υποδύεται ο John Travolta.

Τα ηνία της σκηνοθεσίας να αναλαμβάνει ο Eric Appel (Brooklyn Nine-Nine) και το σενάριο να υπογράφει ο Derek Kolstad (John Wick).

Το Die Hart θα παίξει στο Amazon Prime Video στις 24 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.