Viral έγινε η βαρεμάρα του Ben Affleck στα βραβεία Grammy 2023 (ΒΙΝΤΕΟ)

Και το Twitter φυσικά το γλέντησε με απίθανα σχόλια
06 Φεβρουαρίου 2023 21:04
Viral έγινε η βαρεμάρα του Ben Affleck στα βραβεία Grammy 2023 (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα από τα παραλειπόμενα highlights της βραδιάς των βραβείων Grammys 2023 εξελίχθηκε η...βαρεμάρα του Μπεν Άφλεκ. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός ήταν παρών στα κορυφαία μουσικά βραβεία μαζί με την σύζυγό του και ποπ σταρ, Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά φαινόταν πως δεν απολάμβανε τη βραδιά όπως οι υπόλοιποι γύρω του. 

Ο φακός στράφηκε πολλές φορές σε αυτόν και τη σύζυγό του και δεν ήταν μόνο ένα καρέ που τον απαθανάτισε να... βαριέται τη ζωή του που βρισκόταν στα Grammys. 

Τα social media το γλέντησαν και ειδικά στο Twitter, όπου οι ατάκες έπεσαν βροχή, δημιουργήθηκαν ξανά νέα memes με τον Affleck, καθώς αρκετοί θυμήθηκαν το "Sadfleck" meme που ο ηθοποιός φαινόταν να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου σε μια συνέντευξη με τον Henry Cavill πίσω στο 2016. 

Ένα από τα στιγμιότυπα έγινε viral και ξεπερνάει τις 3.6 εκατομμύρια προβολές στο Twitter: 

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο η κάμερες έπιασαν τον Affleck και την Lopez να συζητούν κάτι έντονα, αλλά κυρίως οι χρήστες των social media ταυτίστηκαν στην κυριολεξία με το mood του. 

"Ο Μπεν Άφλεκ σαν να προτιμάει να είναι στα Dunkin" έγραψε ένας δημοσιογράφος στο Twitter, αναφερόμενος στο πάθος του ηθοποιού για τα συγκεκριμένα donuts. 

"Ο Ben Affleck είναι λες και προτιμά να είναι στον οδοντίατρο" έγραψε ένας άλλος και "Μπεν Άφλεκ, ανοιγόκλεισε τα μάτια σου αν είσαι καλά" ήταν μερικές από τις λεζάντες που έγιναν πιο trending. "Όσο χάλια κι αν είναι η μέρα σου, σου υπόσχομαι ότι δεν είσαι τόσο δυστυχισμένος όσο ο Ben Affleck στα Grammys αυτή τη στιγμή" έγραψε ένας άλλος χρήστης. 

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets παρακάτω: