Harry Potter: O Rupert Grint έγινε “James Bond“ για να κλέψει κάτι από το πλατό

Αποκάλυψε πώς πέρασε απαρατήρητος από τους σεκιουριτάδες
06 Φεβρουαρίου 2023 18:48
Harry Potter: O Rupert Grint έγινε “James Bond“ για να κλέψει κάτι από το πλατό

Μια άγνωστη ιστορία πίσω από την τελευταία Harry Potter ταινία αποκάλυψε ο Rupert Grint, που υποδύεται τον Ρον, στην οποία έκλεψε ένα prop από το πλατό. 

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο σταρ των ταινιών και της σειράς "Servant" στο People, διηγήθηκε μια ιστορία από το πλατό του Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου - Μέρος 2ο (Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2) όπου αναγκάστηκε να το παίξει...James Bond και να περάσει απαρατήρητος από τους σεκιουριτάδες. 

Ήταν πολύ αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας στο πλατό, ούτως ώστε να αποφευχθούν οι κλοπές αντικειμένων και props, όπως αναφέρει ο Ρούπερτ Γκριντ και επέλεξε ένα πολύ παράξενο αντικείμενο θα έλεγε κανείς για να πάρει μαζί του. 

"Ήταν πολύ αυστηροί. Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν σεκιουριτάδες στις πύλες του στούντιο και έψαχναν κυριολεκτικά τα αυτοκίνητα. Κατάφερα, όμως να ξεγλιστρήσω με τον αριθμό της πόρτας του σπιτιού του Χάρι. Έπρεπε να το ξεβιδώσω, όλα έγιναν στη ζούλα." είπε χαρακτηριστικά ο Grint. 

Τελευταία, ο Grint εξέφρασε και την άποψή του σε μια ενδεχόμενη επιστροφή στο ρόλο του Ron Weasley για χάρη μιας νέας Harry Potter ταινίας (π.χ. Harry Potter and The Cursed Child). 

Άνετα…Πιστεύω ότι αν ήταν σωστός ο χρόνος και επέστρεφαν και όλοι οι άλλοι, σίγουρα θα ξανά υποδυόμουν τον Ron. Είναι ένας πολύ σημαντικός χαρακτήρας για εμένα. Μεγαλώσαμε μαζί… Γίναμε το ίδιο άτομο. Νιώθω πολύ προστατευτικός μαζί του επίσης. δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο insider, Matt Belloni, η Warner Bros. Discovery επιδιώκει να διασκευάσει το "Harry Potter and the Cursed Child" σε ταινία και έτσι να γίνει η 9η υπ'αριθμόν στο franchise και η 8η ιστορία -μιας και το "Deathly Hallows" χωρίστηκε σε δύο μέρη. Παρόλα αυτά, ο Belloni τονίζει ότι προς το παρόν επίσημα δεν υπάρχουν υπό ανάπτυξη ούτε ταινίες Harry Potter ούτε σειρές.