Η νέα ταινία του Netflix έχει vibes από το “The Watcher” και προκαλεί άγχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Φεβρουάριο
26 Ιανουαρίου 2023 19:48
Η νέα ταινία του Netflix έχει vibes από το “The Watcher” και προκαλεί άγχος (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer από το The Strays, ένα δραματικό φιλμ με μπόλικο σασπένς, το οποίο έχει έντονο άρωμα από το πρόσφατο και πολύ επιτυχημένο The Watcher. Η ταινία επικεντρώνεται σε μία γυναίκα που πιστεύει ότι όλοι την κοιτάζουν και την παρακολουθούν, αλλά φαίνεται ότι παίζει παιχνίδια το μυαλό της.

Αυτή την γυναίκα την υποδύεται η Ashley Madekwe του The Umbrella Academy. Αξίζει να αναφερθεί ότι το φιλμ σκηνοθετεί και γράφει ο Nathaniel Martello-White των Cla'am και The Sisterhood of the Traveling Pants 2.

Η επίσημη πλοκή σύμφωνα με το Netflix:

Η συνετή και προνομιούχα ζωή μιας μαύρης γυναίκας αρχίζει να καταρρέει όταν δύο άγνωστοι εμφανίζονται στη μικρή γραφικά πόλη που ζει.

Στο cast βρίσκονται επίσης και οι Justin Salinger, Caroline Martin, Michael Warburton, Bukky Bakray, Alfredo Tavares, Samuel Paul Small, Maria Almeida, Jorden Myrie, Vanessa Bailey, George Greenland, Jordan Bailey, Izzy Billingham και Ruby Lethbridge. Στην παραγωγή συναντάμε τους Valentina Brazzini, Tristan Goligher και Rob Watson.

Πότε θα παίξει το The Strays;

Το The Strays θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 22 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το πρώτο ανατριχιαστικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.