Viral βίντεο: Η παρωδία του Avatar είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα

Φυσικά από το Saturday Night Live
22 Ιανουαρίου 2023 12:51
Viral βίντεο: Η παρωδία του Avatar είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα

Το νέο επεισόδιο του Saturday Night Live (SNL) δε θα μπορούσε να μην είχε μέσα και το Avatar, το οποίο βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τον Δεκέμβριο και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Στο viral βίντεο της ημέρας, γνωστοί κωμικοί του χώρου κάνουν το δικό τους «σκετσάκι» και μοιράζουν γέλια σε όσους το βλέπουν.

Η παρωδία του Avatar έχει τον Michael Grant Day του Is It Cake? στο ρόλο του Jake Sully, την Ego Nwodim του It’s A Party στο ρόλο της Neytiri. Η όλη υπόθεση αυτού του βίντεο-σκετς έχει να κάνει με τους Na’Vi που προσπαθούν να βρουν εκείνους που έχουν μπει στην ομάδα τους με το «έτσι θέλω».

Στο βίντεο συμμετέχουν και οι Kenan Thompson, Sarah Sherman και Devon Walker. Φυσικά, το νέο επεισόδιο του SNL έγινε viral και στα social media, με το twitter να «παίρνει φωτιά».

Λίγα λόγια για το Avatar: The Way of Water:

Ο Jake Sully και η Neytiri κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν την οικογένειά τους ενωμένη. Όταν αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, ταξιδεύουν μέχρι τα πέρατα του πλανήτη Πανδώρα για να βρουν καταφύγιο στα μέρη της φυλής των Metkayina, που ζει αρμονικά με τον ωκεανό. Εκεί, η οικογένεια των Sully πρέπει να εξοικειωθεί με τον επικίνδυνο ωκεανό και να κερδίσει την αποδοχή της νέας κοινότητας.

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi και Kate Winslet.