Brendan Fraser: “Ήμουν στα αζήτητα“ - Δείτε την ομιλία που συγκίνησε τα social media

Δείτε την φορτισμένη του ομιλία όταν παρέλαβε το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου στα Critics' Choice Awards 2023
17 Ιανουαρίου 2023 00:43
Brendan Fraser: “Ήμουν στα αζήτητα“ - Δείτε την ομιλία που συγκίνησε τα social media

Η "Φάλαινα" του Darren Aronofsky καλπάζει με φόρα στα Oscars 2023, ύστερα και από την εμφατική νίκη του πρωταγωνιστή Brendan Fraser (Μπρένταν Φρέιζερ) στα Critics' Choice Awards 2023

Ανεβαίνοντας στη σκηνή, ο 54χρονος στάρ των ταινιών The Mummy, που στο The Whale υποδύεται κυριολεκτικά το ρόλο της καριέρας του, έβγαλε μια ομιλία που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο και ειδικά τους χρήστες στα social media.

Ο Fraser ευχαρίστησε έναν-έναν τους συναδέλφους του μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την Sadie Sink του Stranger Things και την Hong Chow που συμπρωταγωνιστούν, αλλά και για σκηνοθέτη της ταινίας.

Την ώρα που μίλησε για τον Aronofsky παραδέχτηκε την κατάσταση της καριέρας του στο Χόλιγουντ λέγοντας: "Ντάρεν Αρονόφσκι, όταν με βρήκες ήμουν στα αζήτητα. Όπως κάνει κάθε ένας κορυφαίος σκηνοθέτης, μου έδειξες απλώς που να πάει για να φτάσω εκεί που έπρεπε να είμαι.

Το σημείο της ομιλίας του, όμως που τον λύγισε και συγκίνησε τα social media ήταν όταν απευθύνθηκε σε όσους αντιμετωπίζουν την παχυσαρκία και παλεύουν με την ψυχική τους υγεία. Στην ταινία ο Fraser υποδύεται έναν απομονωμένο και παχύσαρκο άνδρα 270 κιλών, ο οποίος προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την κόρη του. 

"Αν είστε σαν τον Τσάρλι, που υποδύομαι στην ταινία και με κάποιον τρόπο, παλεύετε με την παχυσαρκία ή νιώθετε ότι πλέετε σε μια σκοτεινή θάλασσα, θέλω να ξέρετε ότι, αν έχετε τη δύναμη, να πατήσετε στα πόδια σας και να πάτε προς το φως, μόνο καλά πράγματα πρόκειται να σας συμβούν", είπε με βουρκωμένα μάτια και τρεμάμενη φωνή ο αστέρας του The Whale, που αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο φαβορί για το Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου. 

Δείτε το απόσπασμα της ομιλίας του: 

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις στο Twitter: 

Τις εντυπώσεις μας από το The Whale, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης θα βρείτε πατώντας εδώ

Το The Whale (Η Φάλαινα) προβάλλεται αυτόν τον καιρό στις ελληνικές αίθουσες. 

Για τη λίστα των νικητών των Critics' Choice Awards 2023 πατήστε εδώ