The Batman 2: Ο Barry Keoghan θέλει περισσότερο Joker στο sequel

Θα δούμε σε μεγαλύτερο ρόλο τον δικό του Joker στο sequel του Matt Reeves;
16 Ιανουαρίου 2023 23:57
The Batman 2: Ο Barry Keoghan θέλει περισσότερο Joker στο sequel

Η κομμένη σκηνή του The Batman αποκάλυψε την συμμετοχή του Joker του Barry Keoghan στο Batverse του Matt Reeves, δίνοντας μια πρώιμη ματιά σε μια ακόμη, αρκετά διαφορετική βερσιόν από αυτές που έχουμε δει στο σινεμά μέχρι σήμερα. 

Την ώρα όμως που ο Reeves εργάζεται σκληρά στο σενάριο του The Batman 2 όπως μάθαμε πρόσφατα, ο Keoghan ψήνεται για πολύ παραπάνω Joker στο άκρως αναμενόμενο sequel. 

Μιλώντας στο Happy Sad Confused podcast με τον Josh Horowitz, o 30χρονος σταρ εξέφρασε την μεγάλη επιθυμία που έχει να υποδυθεί ξανά αλλά και πολύ περισσότερο τον δικό του, διαλυμένο και παραμορφωμένο Joker.

Αναφέρθηκε κιόλας στο ότι είναι πολύ πιο διαβασμένος όσον αφορά τον χαρακτήρα και ανυπομονεί να το δείξει αυτό στο κοινό. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: 

"Προφανώς θα ήθελα μια ακόμη εμφάνιση. Έχω δουλέψει πάρα πολύ στον χαρακτήρα του. Εάν εμφανιστεί η ευκαιρία και ξέρετε μου τηλεφωνήσουν, θα πρέπει να το σεβαστώ. Σίγουρα. Σίγουρα θα ήθελα να τον υποδυθώ πάλι επειδή έχω μερικά πράγματα που θέλω να βάλω στην ερμηνεία του. Να σας πω την αλήθεια, έχω ένα μικρό τετράδιο γεμάτο με σημειώσεις, οπότε θέλω να δείξω στον κόσμο πώς θα είναι όλες αυτές." 

Άλλωστε το μόνο δείγμα που πήραμε είναι μερικά πλάνα του από την 5λεπτη κομμένη σκηνή, όπου δεν αποκαλύφθηκε καν πλήρως η εμφάνισή του.  

Όσον αφορά το στάδιο που βρίσκεται το The Batman 2, πρακτικά οι δηλώσεις του Matt Reeves είναι σα να λένε πως έχει ακόμη αρκετό δρόμο και δε θα το δούμε σύντομα στις αίθουσες. 

Όσο για το ξεχωριστό Reeve-verse του Batman, από εκεί αναμένεται να δούμε εντός του 2024 τη σειρά The Penguin με τον Colin Farrell στο HBO Max, το οποίο μάλιστα θα συνδεθεί με άρρηκτο τρόπο με το The Batman 2, όπως έγινε πρόσφατα γνωστό.