M3GAN: Μεγάλη επιτυχία στο box office για την ταινία τρόμου

Μέσα σε δύο εβδομάδες
16 Ιανουαρίου 2023 20:05
M3GAN: Μεγάλη επιτυχία στο box office για την ταινία τρόμου

Φαίνεται ότι οι ταινίες τρόμου μπήκαν με το δεξί στο 2023, αφού όπως έγινε γνωστό, το M3GAN των Blumhouse και Universal Pictures, τα πηγαίνει εξαιρετικά στο box office.

Όπως μεταφέρει το Collider, η horror ταινία με την φρικιαστική AI κούκλα, πάει να αγγίξει τα 100 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, το M3GAN έχει φτάσει πλέον τα 90 εκ. δολάρια σε όλες τις χώρες που παίζεται, τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η περίληψη του M3GAN:

Είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό παιχνίδι. Είναι μέλος της οικογένειας. Ένας από τους πιο ευρηματικούς δημιουργούς στο σινεμά του τρόμου, ο Τζέιμς Γουάν, ο σκηνοθέτης πίσω από τις σειρές ταινιών «Saw», «Insidious» και «Conjuring», και η Blumhouse, η εταιρεία παραγωγής των ταινιών «Halloween», «Νεκρό Τηλέφωνο» και «Ο Αόρατος Άνθρωπος»- παρουσιάζουν μια νέα ταινία τρόμου.

Η M3GAN είναι ένα θαύμα τεχνητής νοημοσύνης, μια κούκλα που μοιάζει να έχει κανονική ζωή και έχει προγραμματιστεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος ενός παιδιού και ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενός γονιού. Σχεδιασμένη από την πανέξυπνη ρομποτολόγο μιας εταιρείας παιχνιδιών, Τζέμα (την υποδύεται η Άλισον Γουίλιαμς του «Get Out!»), η M3GAN μπορεί να ακούει, να παρακολουθεί και να μαθαίνει, καθώς γίνεται φίλη και δασκάλα, συμπαίκτης και προστάτης για το παιδί με το οποίο συνδέεται.

M3GAN: Γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία τρόμου

Στο φιλμ θα δείτε επίσης και τους Ronny Chieng (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Brian Jordan Alvarez (Will & Grace), Jen Van Epps (Cowboy Bebop), Lori Dungey (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, extended edition) και Stephane Garneau-Monten (Straight Forward).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Gerard Johnstone (Housebound), ενώ το σενάριο έγραψε η Akela Cooper γνωστή από τη δουλειά της στο Malignant.

Το M3GAN παίζει εδώ και μερικές εβδομάδες σε όλες τις αίθουσες της χώρας.