Baby Ruby: Ο Kit Harington υποδύεται έναν πατέρα σε αυτή την παράξενη horror ταινία (trailer)

Στις αίθουσες από τον Φεβρουάριο
12 Ιανουαρίου 2023 21:35
Baby Ruby: Ο Kit Harington υποδύεται έναν πατέρα σε αυτή την παράξενη horror ταινία (trailer)

Η Mangolia Pictures έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το Baby Ruby, ένα νέο horror, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Kit Harington του Game of Thrones. Ωστόσο, η υπόθεση εδώ επικεντρώνεται σε μία μητέρα, η οποία γεννάει το πρώτο της παιδί και βασανίζεται.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Bess Wohl, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Noémie Merlant  και Meredith Hagner.

Μερικές πληροφορίες για το Baby Ruby:

Το Baby Ruby θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία της Jo, μιας επιτυχημένης γυναίκας που περιμένει το πρώτο της παιδί. Ωστόσο, μόλις γεννάει, αρχίζει να αισθάνεται άσχημα, παρόλο που είναι σίγουρα ότι όλα αυτά που ζει είναι απολύτως φυσιολογικά. Μήπως κάτι δεν πάει καλά με αυτήν; Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το μωρό; Γιατί όλες οι μανούλες και γειτόνισσές της θέλουν να την κάνουν φίλη τους;

Καθώς η Jo παλεύει να προστατεύσει τον εαυτό της, αλλά και το μωρό της, βυθίζεται σε έναν εφιάλτη, όπου όλοι την απειλούν και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Τώρα, θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τη δική της σκοτεινή αλήθεια…

Το Baby Ruby θα παίξει στους κινηματογράφους στις 3 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.