Joaquin Phoenix - Beau is Afraid: Αγνώριστος στη νέα ταινία τρόμου του δημιουργού του Midsommar (trailer)

Ο σκηνοθέτης των Midsommar και Hereditary επιστρέφει πιο αλλόκοτος από ποτέ
10 Ιανουαρίου 2023 16:58
Joaquin Phoenix - Beau is Afraid: Αγνώριστος στη νέα ταινία τρόμου του δημιουργού του Midsommar (trailer)

Η Α24 κυκλοφόρησε επιτέλους μια πρώτη χορταστική ματιά στην ταινία "Beau is Afraid" (ή όπως τη γνωρίζαμε παλιά ως "Disappointment Blvd.") όπου ο βραβευμένος με Όσκαρ, Joaquin Phoenix (Χοακίν Φίνιξ) συνεργάζεται με τον Ari Aster, δημιουργό και σκηνοθέτη των πρωτότυπων ταινιών τρόμου, "Hereditary" και "Midsommar". 

Μέσα από το πρώτο trailer αυτή η "σουρεαλιστική horror ταινία" -όπως λέει η περιγραφή της- ξεδιπλώνει τον αλλόκοτο κόσμο του Beau, που τον υποδύεται ο Phoenix με αρκετές δόσεις από... Arthur Fleck στο "Joker" όπως θα διαπιστώσετε. Μέχρι και το μονόπλανο στο ασανσέρ κάνει φόρο τιμής στο αντίστοιχο της ταινίας του Todd Philips.

Θα ακολουθήσουμε τον χαρακτήρα του Beau σε ένα ταξίδι που θα διαρκεί δεκαετίες, για αυτό και θα τον δούμε με διαφορετικό μακιγιάζ και πρακτικά αγνώριστο να υποδύεται άλλες τρεις βερσιόν του. Ό,τι αλλόκοτο σκηνικό μπορείτε να φανταστείτε τα έχει και όσα δεν μπορείτε, τα συμπλήρωσε ο Ari Aster που είναι σήμα κατατεθέν του οι ταινίες τρόμου με μια "σπινιά" στο ύφος. 

Η επίσημη σύνοψη του Beau Is Afraid αναφέρει: "Ένας παρανοϊκός άντρας ξεκινάει μια επική οδύσσεια για να γυρίσει σπίτι στη μητέρα του σε αυτή την τολμηρή και ιδιοφυώς διεστραμμένη νέα ταινία του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Ari Aster".

Δείτε το trailer του Beau is Afraid: 

Δείτε την επίσης αλλόκοτη αφίσα: 

Παίζουν επίσης οι: Joaquin Phoenix, Nathan Lane (Teddy Dimas στο Only Murders in the Building), Amy Ryan (Holly στο The Office, Jan στο Only Murders in the Building), Stephen McKinley Henderson, Zoe Lister-Jones, Armen Nahapetian, Parker Posey και Patti LuPone

Η πιο ακριβή ταινία στην ιστορία της Α24

Το Everything Everywhere All at Once (Τα Πάντα Όλα) ήταν μέχρι πρότινος η ακριβότερη παραγωγή της Α24 με κόστος περίπου $25 εκατομμυρίων, με πάνω από $100 εκατομμύρια έσοδα στο box office. Τώρα, η A24 τινάζει τη μπάνκα στον αέρα για χάρη του Aster και του Phoenix, καθώς το κόστος του Beau is Afraid εκτιμάται γύρω στα $60 εκατομμύρια δολάρια

Το Beau is Afraid θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Απριλίου στις αίθουσες των ΗΠΑ.