Nicolas Cage: Δεν ψήνεται για το Star Wars και δηλώνει... fan του Star Trek

Δήλωσε φανατικός “Trekkie' ο εμβληματικός ηθοποιός
09 Ιανουαρίου 2023 22:44
Nicolas Cage: Δεν ψήνεται για το Star Wars και δηλώνει... fan του Star Trek

O Nicolas Cage (Νίκολας Κέιτζ) ξαναχτυπά με μια νέα δήλωση που θα σχολιαστεί από την ποπ κουλτούρα ιδιαίτερα, καθώς ο εμβληματικός ηθοποιός απάντησε στο ενδεχόμενο να παίξει σε κάποια Star Wars ταινία ή σειρά, όπως το The Mandalorian. Άλλωστε ο Cage συμπρωταγωνίστησε με τον Pedro Pascal -που παίζει στο Mandalorian- στην ταινία "The Unbearable Wight of Massive Talent"

Σε νέα συνέντευξη  στο Yahoo Entertainment, που παραχώρησε ενόψει της ταινίας "The Old Way" -το πρώτο γουέστερν της καριέρας του, αποκάλυψε πως ο Pascal προσπάθησε να τον φέρει στη σειρά της Disney, αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε πρόταση να παίξει στο σύμπαν του Πολέμου των Άστρων επειδή είναι fan της άλλης πλευράς, αυτή του Star Trek!

"Δεν με ψήνει. Είμαι ένας Trekkie. Είμαι πάνω στο Enterprise. Εκεί μου αρέσει να ρολάρω. Νομίζω πως ο Chris Pine ήταν φοβερός στις νέες ταινίες. Μου αρέσουν τα πολιτικά και κοινωνικά μηνύματά τους. Για μένα αυτό που κάνει συναρπαστικό το είδος του sci-fi και ο λόγος που είναι τόσο σημαντικό, είναι γιατί μπορείς να πεις ό,τι θες, όπως το νιώθεις. Το βάζεις σε άλλον πλανήτη, σε μια άλλη χρονολογία ή στο μέλλον και χωρίς να έρχονται να σε φάνε. Μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις σου όπως ο Όργουελ ή οποιασδήποτε άλλος, μέσω της επιστημονικής φαντασίας. Και το Star Trek το αγκάλιασε όλο αυτό." είπε ο Cage.

O 59χρονος αστέρας κατέληξε απαντώντας ότι "δεν είμαι της οικογενείας του Star Wars. Είμαι στην οικογένεια του Star Trek". 

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξής του: 

Φαντάζεστε τον Cage να παίξει μελλοντικά σε κάποια ταινία ή σειρά του Star Trek; Ίσως μετά από αυτές τις δηλώσεις κάποιοι εκεί στην Paramount μπορεί να τον προσεγγίσουν. 

Τον Νίκολας Κέιτζ αναμένεται να τον δούμε στην μαύρη horror κωμωδία, "Renfield" υποδυόμενος έναν διαφορετικό Κόμη Δράκουλα