The Pale Blue Eye: Διαθέσιμη η νέα ταινία του Christian Bale στο Netflix

Ένα από τα πρώτα φιλμ μυστηρίου για το 2023
07 Ιανουαρίου 2023 12:57
The Pale Blue Eye: Διαθέσιμη η νέα ταινία του Christian Bale στο Netflix

Η νέα ταινία μυστηρίου του Netflix για το 2023 έχει πρωταγωνιστή τον Christian Bale και είναι ήδη διαθέσιμη για να την παρακολουθήσετε. Ο λόγος γίνεται για το The Pale Blue Eye ένα θρίλερ φιλμ, που ετοίμασε ο Scott Cooper και μπορείτε να το απολαύσετε ήδη μέσα από την streaming υπηρεσία. 

Σύμφωνα με το Netflix αυτή είναι η σύνοψη της πλοκής του The Pale Blue Eye:

Γουέστ Πόιντ, 1830. Ένας αποκαρδιωμένος ντετέκτιβ αναλαμβάνει να ερευνήσει σιωπηρά τη βάναυση δολοφονία ενός δόκιμου. Αντιμέτωπος όμως με τον δεσμευτικό κώδικα σιωπής των δοκίμων, ζητά από έναν συνάδελφο του θύματος να τον βοηθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση – έναν νεαρό άντρα τον οποίο γνωρίζουμε σήμερα με το όνομα Έντγκαρ Άλαν Πόε. 

Πρωταγωνιστούν οι Christian Bale ως Augustus Landor και Harry Melling "The Queen's Gambit" ως Edgar Alan Poe, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Scott Cooper των "Antlers" και "Crazy Heart". 

Τα ονόματα δεν σταματούν εκεί καθώς το cast απαρτίζεται από τους:Gillian Anderson (The Crown), Lucy Boynton (Bohemian Rhapsody), Charlotte Gainsbourg (Antichrist), Toby Jones (First Cow), Harry Lawtey (Industry), Simon McBurney (Carnival Row), Timothy Spall (Mr. Turner), Hadley Robinson (Moxie), Joey Brooks (Molly’s Game), Brennan Cook (Encounter), Gideon Glick (Marvelous Mrs. Maisel), Fred Hechinger (The White Lotus), Matt Helm (Tragedy of Macbeth), Steven Maier (The Plot Against America), Charlie Tahan (Ozark) και τον θρυλικό Robert Duvall (The Judge).

Το The Pale Blue Eye είναι διαθέσιμο ήδη στο ελληνικό Netflix. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer.