Μία Spider-Man ταινία με τον Tom Holland έφτασε στο ελληνικό Netflix

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την παρακολουθήσετε
05 Ιανουαρίου 2023 14:59
Μία Spider-Man ταινία με τον Tom Holland έφτασε στο ελληνικό Netflix

Το Netflix συνεχίζει να εμπλουτίζει τον κατάλογό του με “παλιές” ταινίες και εδώ και λίγες ώρες έχει προσθέσει ένα ακόμη φίλμ από τον Άνθρωπο Αράχνη. Πιο συγκεκριμένα, από τώρα μπορείτε να απολαύσετε το Spider-Man: Far From Home (Spider-Man: Μακριά από τον τόπο του) με πρωταγωνιστή τον Tom Holland και την Zendaya. 

Η 2η “solo” ταινία του Holland κυκλοφόρησε το 2019 από την Marvel και εισάγει έναν νέο κακό στο παιχνίδι και στο MCU, τον Mysterio που τον υποδύεται ο Jake Gyllenhaal. Να σας πούμε κάπου εδώ ότι το Far From Home είναι και το 2ο φιλμ του Holland που βρίσκεται στο Netflix, μιας και υπάρχει ήδη το “Homecoming” εδώ και καιρό. 

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής: 

Ακόμα και ο φιλικός υπερήρωας της γειτονιάς χρειάζεται διακοπές. Αλλά μια νέα απειλή αναγκάζει τον Πίτερ Πάρκερ να αναλάβει δράση σε μια σχολική εκδρομή στην Ευρώπη. 

Spider-Man: Far From Home | Αυτή είναι η νέα ονομασία του

Το φιλμ σκηνοθετεί ο Jon Watts, ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Chris McKenna και Erik Sommers. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν και οι Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal, Marisa Tomei, Jon Favreau, Jacob Batalon, Tony Revolori, Angourie Rice, Remy Hii, Martin Starr, J.B. Smoove, Jorge Lendeborg Jr., Cobie Smulders και άλλοι. 

Παρακάτω θα βρείτε και το σχετικό trailer της ταινίας.