Έρχεται το Terrifier 3 και θα είναι πιο τρομακτικό από τα προηγούμενα

Νέες δηλώσεις από τον δημιουργό του
30 Δεκεμβρίου 2022 18:56
Έρχεται το Terrifier 3 και θα είναι πιο τρομακτικό από τα προηγούμενα

Το Terrifier 2 κυκλοφόρησε πρόσφατα στους κινηματογράφους της Αμερικής και τα πήγε εξαιρετικά καλά δεδομένου του προϋπολογισμού του. Ωστόσο, φαίνεται πως θα υπάρξει και συνέχεια, αφού ο ίδιος ο δημιουργός αποκάλυψε ότι το 3ο μέρος θα είναι και το πιο τρομακτικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης των Terrifier, Damien Leone δήλωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ότι η 3η ταινία θα είναι πιο έξυπνη και η πιο τρομακτική στη σειρά.

Ένας από τους κύριους στόχους μου για το Terrifier 3 είναι να αντιπροσωπεύει τη φρίκη όπως ακριβώς υπήρχε και στην αρχική ταινία. Αυτό είχε μια πραγματικά τρομακτική ατμόσφαιρα για την οποία είμαι περήφανος. Εάν όλα πάνε καλά και όπως έχουν προγραμματιστεί, το 3ο μέρος θα είναι το πιο τρομακτικό Terrifier μέχρι στιγμής.

Αν δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα το 2ο μέρος του franchise παρακάτω θα βρείτε μερικές πληροφορίες:

Το Terrifier 2 διαδραματίζεται μετά την ταινία του 2016 και επικεντρώνεται σε έναν κλόουν δολοφόνο που ονομάζεται “Art the Clown”. Στο Terrifier 2 επιστρέφει ο David Howard Thornton ως τον δαιμονικό δολοφόνο, ενώ στο cast βρίσκεται και η Lauren LaVera που υποδύεται την Sienna. Επίσης, από το πρώτο φιλμ, έρχεται και η Samantha Scaffidi ως Victoria Heyes, καθώς και η Felissa Rose (Sleepaway Camp).

Terrifier 2: Αυτή είναι η νέα horror ταινία που τρέλανε τα social media, αλλά λίγοι ξέρουν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σύνοψή του έχει ως εξής:

Μετά τον φρικτό χαμό του στην πρώτη ταινία, μια απαίσια παρουσία έφερε τον Art στη ζωή για να φέρει και πάλι τον τρόμο στους κατοίκους του Miles. Τη νύχτα του Halloween, εκείνος επιστρέφει σε αυτή τη πόλη και ψάχνει για νέο θύμα: ένα έφηβο κορίτσι και τον μικρό αδερφό της.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το φιλμ τα πήγε και πολύ καλά στο box office της Αμερικής με έσοδα που ξεπέρασαν τα 7,6 εκατομμύρια δολάρια, μιας και είχε budget τις $250.000.