Marvel: Έρχεται ο επίσημος οδηγός για το timeline του MCU

Ο μπούσουλας που όλοι οι Marvel fans περίμεναν
29 Δεκεμβρίου 2022 21:50
Marvel: Έρχεται ο επίσημος οδηγός για το timeline του MCU

Εδώ και πάνω από 14 χρόνια το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel έχει επεκταθεί με πάνω από 30 ταινίες και 8 σειρές. Ενώ διανύουμε το Multiverse Saga και μπαίνουμε στο Phase 5 του MCU σύντομα, καθώς έπετεαι το Ant-Man and the Wasp: Quantumania, δεν έχει υπάρξει μια επίσημη καταγραφή του timeline του MCU σε μορφή βιβλίου. 

Ένας μπούσουλας δηλαδή με όλα τα γεγονότα του MCU σε χρονολογική σειρά, που θα καταγράφει με εγκυκλοπεδικό τρόπο τα πάντα για τους fans. 

Τώρα αυτό όμως θα αλλάξει καθώς έρχεται ο επίσημος οδηγός του timeline του MCU από την DK (Dorling Kindersly). Ο λόγος για το βιβλίο με τίτλο "Marvel Studios The Marvel Cinematic Universe: An Official Timeline" το οποίο περιγράφεται ως τον απόλυτο οδηγό για το lore, τα timelines και τους χαρακτήρες του Marvel Cinematic Universe, με την σφραγίδα μάλιστα των δημιουργών και σκηνοθετών των ταινιών και σειρών.

Ανάμεσα στους συγγραφείς του εν λόγου βιβλίου είναι ο Anthony Breznican, γνωστός δημοσιογράφος που ειδικεύεται στον χώρο του κινηματογράφου. 

Πρόκειται για ένα βιβλίο 320 σελίδων που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2023 με τιμή $50.