Elemental: Νέα ματιά στην ταινία της Pixar

Στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2023
23 Δεκεμβρίου 2022 18:55
Elemental: Νέα ματιά στην ταινία της Pixar

Κυκλοφόρησε ένα νέο στιγμιότυπο από την επερχόμενη ταινία της Pixar που έρχεται με την ονομασία Elemental. Το φιλμ αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2023 και θέλει να σας διηγηθεί μία πανέμορφη και ξεχωριστή ιστορία που επικεντρώνεται σε δύο αντίθετα στοιχεία της φύσης.

Τη νέα εικόνα φέρνει στη δημοσιότητα το Entertainment Weekly και έχει στο επίκεντρο τους δύο μικρούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι θα νιώσουν μια έλξη μεταξύ τους. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια μπορείτε να τη δείτε παρακάτω:

Το σενάριο σύμφωνα με την Disney έχει ως εξής:

Η ιστορία παρουσιάζει την Ember, μια σκληρή, εύστροφη και φλογερή νεαρή γυναίκα, της οποίας η φιλία με έναν διασκεδαστικό, γλυκανάλατο, χαλαρό τύπο ονόματι Wade αμφισβητεί τις πεποιθήσεις της για τον κόσμο στον οποίο ζουν.

Η 27η ταινία της Pixar θα σας ταξιδέψει μέχρι την Element City, όπου εκεί όλοι οι κάτοικοι είναι τα στοιχεία της φύσης. Αυτό σημαίνει ότι όλοι είναι φυλές του αέρα, του νερού, της φωτιάς ή και της Γης και συνυπάρχουν όλοι μαζί. Δύο όμως στοιχεία εντελώς αντίθετα μεταξύ τους θα αρχίσουν να έλκονται μεταξύ τους, θέτοντας έτσι πολλά ερωτήματα για την ίδια τους την ύπαρξη και τη ζωή.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Ember και Wade δανείζουν τις φωνές τους οι Leah Leeis και Mamoudou Athie αντίστοιχα. Τη σκηνοθεσία του "Elemental" ανέλαβε ο βετεράνος της Pixar, Peter Sohn, γνωστός για το "The Good Dinosaur" του 2015, ενώ το σενάριο υπογράφει η Brenda Hsueh.

Tο "Elemental" θα βγει στις αίθουσες στις 16 Ιουνίου του 2023.

Tags: