Το Netflix φέρνει μια ταινία από τα παλιά που αγαπήθηκε πολύ και στην Ελλάδα

Και είναι η κατάλληλη ευκαιρία αν δεν το έχετε παρακολουθήσει
23 Δεκεμβρίου 2022 17:46
Το Netflix φέρνει μια ταινία από τα παλιά που αγαπήθηκε πολύ και στην Ελλάδα

Το Netflix συνεχίζει να εμπλουτίζει την υπηρεσία του με παλιές ταινίες και αυτή τη φορά αποκάλυψε ότι θα φέρει ένα φιλμ που αγαπήθηκε ιδιαίτερα στην Ελλάδα και έχει πρωταγωνιστή τον Tom Hanks.

Ο λόγος γίνεται για το The Da Vinci Code (Κώδικας Da Vinci), το οποίο θα μπορείτε να απολαύσετε στο Netflix από τις 15 Ιανουαρίου. Έτσι, αν δεν το έχετε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα, είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Η περίληψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο έφορος του μουσείου του Λούβρου, βρίσκεται ένα βράδυ δολοφονημένος, ενώ στο σώμα του έχει γράψει με το αίμα του ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα, λίγο πριν πεθάνει.

Η αστυνομία του Παρισιού, με τη βοήθεια της αποκρυπτογράφου της Σόφι Νεβώ, προσπαθεί να διαλευκάνει το έγκλημα όταν μαθαίνει ότι βρίσκεται στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους, ο καθηγητής συμβολολογίας του Χάρβαρντ, Ρόμπερτ Λάνγκτον, του οποίου ζητάνε βοήθεια για να βρουν το δολοφόνο.

Εκτός από τον Tom Hanks, στον Κώδικα Da Vinci παίζουν και οι Audrey Tautou, Ian McKellen, Jean Reno, Paul Bettany, Alfred Molina, Jürgen Prochnow, Jean-Yves Berteloot, Etienne Chicot, Jean-Pierre Marielle, Marie-Françoise Audollent, Rita Davies, Francesco Carnelutti, Seth Gabel, Shane Zaza και Andy Clark.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The Da Vinci Code το σκηνοθέτησε ο Ron Howard, ενώ το σενάριο είχε γράψει ο Akiva Goldsman. Για την ιστορία, η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα μυστηρίου και συνωμοσιών του Αμερικανού συγγραφέα Νταν Μπράουν. Το βιβλίο πρωτοεκδόθηκε το 2003 και έγινε best seller παγκοσμίως πουλώντας 80 εκατομύρια αντίτυπα.

Το The Da Vinci Code θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Ιανουαρίου.