Subservience: Η Megan Fox θα παίξει σε sci-fi θρίλερ με τον πρωταγωνιστή του “365 Days”

Από τον σκηνοθέτη του Till Death
23 Δεκεμβρίου 2022 17:24
Subservience: Η Megan Fox θα παίξει σε sci-fi θρίλερ με τον πρωταγωνιστή του “365 Days”

Η Millennium Media ανακοίνωσε επίσημα ότι ετοιμάζει μία νέα sci-fi θρίλερ ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Megan Fox και ο Michele Morrone. Ο τίτλος του φιλμ είναι Subservience και έρχεται με την υπογραφή του σκηνοθέτη του Till Death, S.K. Dale, σε ένα σενάριο που έγραψαν οι Will Honley (Escape Room: Tournament of Champions) και April Maguire (Lost Girls).

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 7 Ιανουαρίου στην Βουλγαρία και η υπόθεση έχει να κάνει με έναν πατέρα που αγοράζει μία AI (FOX) για να βοηθήσει στο σπίτι και στην οικογένειά του, αλλά εκείνη αποκτάει επίγνωση και “αλλάζει μυαλά”.

Ο S.K. Dale δήλωσε τα εξής:

Σε αυτό το φιλμ θα δείτε μια διαφορετική Megan Fox που δεν έχετε ξανά δει στο παρελθόν. Το cast που έχουμε διαλέξει θα σας πει μία ιδιαίτερη ιστορία και ανυπομονώ πάρα πολύ για να σας δείξω αυτό που ετοιμάζουμε.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, όπως παραδείγματος χάρη ποιοι άλλοι θα παίζουν σε αυτό το φιλμ, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

To Subservience δεν έχει μέχρι στιγμής ημερομηνία.