Alone at Night: Αυτή η horror ταινία έχει Pamela Anderson και Paris Hilton (trailer)

Το “home invasion” φιλμ έρχεται τον Ιανουάριο στους κινηματογράφους
21 Δεκεμβρίου 2022 15:49
Alone at Night: Αυτή η horror ταινία έχει Pamela Anderson και Paris Hilton (trailer)

Κυκλοφόρησε το trailer του Alone at Night που έρχεται από την Vertical Entertainment με πρωταγωνίστρια την Ashley Benson (Private Property) και σκηνοθέτη-σεναριογράφο τον Jimmy Giannopoulos.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο φιλμ που ακολουθεί έναν εφιάλτη μιας γυναίκας, καθώς την κυνηγάει ένας δολοφόνος. Αξίζει να αναφερθεί πως πλάι της παίζουν οι Pamela Andreson και Paris Hilton.

Η σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

Η ταινία επικεντρώνεται στην Vicky, μια νεαρή γυναίκα που ψάχνει να ξεφύγει μετά τον ταραχώδη χωρισμό της. Πλέον, μένει σε ένα μικρό σπίτι μακριά από όλους και όλα, κοντά σε ένα δάσος για να καθαρίσει το μυαλό της. Ωστόσο συνεχίζει να εργάζεται σε ένα site που βασίζεται σε live-streaming για άνω των 18 ετών.

Αλλά όταν κοπεί το ρεύμα ξαφνικά, η Vicky ανακαλύπτει κάτι τρομακτικό που την περιμένει μέσα στα σκοτάδια. Έναν μασκοφόρο δολοφόνο που κρατάει ένα λοστό και θα την κυνηγάει μέχρι το τέλος.

Στο cast βρίσκονται και οι Luis Guzmán (Wednesday), G-Eazy, A$AP Nast, Lindsey Pelas (Extraction), John Robinson (Lords of Dogtown), Cassius Corrigan (Huracán), Sky Ferreira (Baby Driver) και άλλους.

Το Alone at Night θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα σινεμά στις 20 Ιανουαρίου του 2023, αλλά θα γίνει διαθέσιμο και σε ψηφιακή μορφή. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.