Netflix: Όλοι στην Ελλάδα βλέπουν αυτή την ταινία με τον Kevin Costner

Στην κορυφή του Netflix εδώ και πολλές μέρες
20 Δεκεμβρίου 2022 15:55
Netflix: Όλοι στην Ελλάδα βλέπουν αυτή την ταινία με τον Kevin Costner

Μια ταινία που δεν είναι κάποιες από τις πρωτότυπες του Netflix ούτε και μια καινούργια κυκλοφορία είναι αυτές τις μέρες στην κορυφή του ελληνικού καταλόγου.

Ο λόγος για το "Let Him Go" (Οικογενειακοί Δεσμοί), ένα δραματικο νεο-γουστέρν θρίλερ σε σκηνοθεσία Thomas Bezucha, το οποίο είχε λάβει θετικές κριτικές και παραμένει έτσι ακόμη αφού στο Rotten Tomatoes διατηρεί το 84% στο σκορ του, ενώ στο IMDb η βαθμολογία του είναι στο 6.7/10. 

Η ταινία κυκλοφόρησε το 2020 από την Focus Features και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Larry Watson, που κυκλοφόρησε το 2013. Αυτές τις μέρες βρέθηκε στο Νο.1 του Netflix καθώς φαίνεται ότι όλοι οι Έλληνες συνδρομητές την προτίμησαν, αν και πριν λίγη ώρα κατρακύλησε στο Νο.2 του Top 10. Παρόλα αυτά είναι μια πρόταση που μπορεί και να αξίζει το χρόνο σας. 

Δείτε το trailer του Let Him Go: 

H πλοκή της ταινίας έχει ως εξής: "Δεκαετία του 1950. Ένας σερίφης που έχει πλέον βγει στη σύνταξη, ο Τζορτζ Μπλάκλετζ, και η σύζυγός του, Μάργκαρετ, θρηνούν ακόμη τον αδικοχαμένο τους γιο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από ένα δυστύχημα με άλογο. Λίγα χρόνια μετά το τραγικό συμβάν, το βάρος που κουβαλάνε οι κεντρικοί ήρωες θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο, καθώς η χήρα που άφησε πίσω ο γιος τους αποφασίζει ξαφνικά μέσα στη νύχτα να φύγει, ακολουθώντας τον νέο της σύζυγο χωρίς να δώσει εξηγήσεις, παίρνοντας μάλιστα μαζί της και το μικρό της παιδί. Οι ενδείξεις γύρω από την αναπάντεχη φυγή του νεότερου ζευγαριού κάνουν την κατάσταση να φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη, και να μη μοιάζει καθόλου με αυθόρμητη πράξη ρομαντισμού."

Το cast περιλαμβάνει τους: Kevin Costner, Diane Lane, Leslie Manville, Will Brittain, Jeffrey Donovan, Kayli Carter, Booboo Stewart.