Ο Michael Keaton ετοιμάζει θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Al Pacino

Ένα νουάρ φιλμ με ονομασία Knox Goes Away
19 Δεκεμβρίου 2022 19:18
Ο Michael Keaton ετοιμάζει θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Al Pacino

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ο Michael Keaton ετοιμάζει μία ολοκαίνουργια ταινία που ονομάζεται Knox Goes Away. Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ θα σκηνοθετήσει και θα παίξει σε αυτό το νουάρ θρίλερ, αλλά μόλις τώρα μάθαμε και κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το cast.

Πιο συγκεκριμένα, μάθαμε από το Variety ότι σε αυτή την ταινία θα δείτε και τον θρυλικό Al Pacino, ο οποίος υπέγραψε για να βρίσκεται πλάι στον Keaton. Επιπροσθέτως, θα παίξουν και οι εξής ηθοποιοί: James Marsden (Westworld), Marcia Gay Harden (Mystic River), Suzy Nakamura (Avenue 5), Joanna Kulig (Cold War), Ray McKinnon (Dopesick), John Hoogenakker (Teacher) και Lela Loren (American Gods).

Ο Keaton θα υποδυθεί τον John Knox, έναν δολοφόνο που διαγιγνώσκεται με μία ταχέως εξελισσόμενη μορφή άνοιας και του δίνεται η ευκαιρία να λυτρωθεί σώζοντας τη ζωή του ενήλικου γιου του. Αλλά για να το κάνει αυτό, πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στην αστυνομία, καθώς και με το μυαλό του που φθείρεται γρήγορα.

Ο Michael Keaton θα σκηνοθετήσει και θα παίξει στο noir θρίλερ “Knox Goes Away”

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Gregory Poirier, ενώ ο Keaton θα βρίσκεται και στην παραγωγή.

Η ICM Partners και η Verve Ventures έχουν τα δικαιώματα για την αγορά της Αμερικής, ενώ η FilmNation Entertainment βρίσκεται πίσω από τη διάθεση της ταινίας εκτός ΗΠΑ. Ο Keaton έχει καθίσει ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη, στο The Merry Gentlemen του 2008.

Για περισσότερα νέα που αφορούν την ταινία παραμείνετε στο Unboxholics.com.