Απίστευτο βίντεο: Ο James Cameron έκανε χειρονομία σε fans του Avatar 2 που τον γιούχαραν!

Δείτε το βίντεο που έγινε αμέσως viral
19 Δεκεμβρίου 2022 15:39
Απίστευτο βίντεο: Ο James Cameron έκανε χειρονομία σε fans του Avatar 2 που τον γιούχαραν!

Μετά από χρόνια αναμονής, αυτό το Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησε επιτέλους το Avatar: The Way of Water, η ακριβότερη κινηματογραφική παραγωγή όλων των εποχών που όπως σας ενημερώσαμε δεν κατάφερε τελικά το μεγαλύτερο άνοιγμα της χρονιάς στο box office. Όπως φαίνεται, από την πρεμιέρα δεν έλειψαν και τα…παρατράγουδα!

Αναλυτικότερα, το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο που έγινε viral τόσο στο TikTok όσο και στο Twitter, μετρώντας εκατομμύρια προβολές. Σε αυτό φαίνεται ο σκηνοθέτης της ταινίας, ο θρύλος του σινεμά James Cameron, να κάνει άσεμνη χειρονομία σε fans που τον γιουχάρισαν! Συγκεκριμένα, ο Cameron παρευρέθηκε σε έναν κινηματογράφο όπου προβαλλόταν η ταινία. Όταν πήγε να αποχωρήσει από το κτήριο από την πίσω πόρτα, οι fans είχαν στηθεί και τον περίμεναν, φωνάζοντας για να τους υπογράψει αυτόγραφα.

Ο Cameron τους αγνόησε και αφού οι προσωπικοί του φρουροί ασφαλείας άνοιξαν χώρο, ξεκίνησε να κατευθύνεται προς το τζιπ του. Αυτό φαίνεται πως απογοήτευσε τους fans, οι οποίοι άρχισαν να γιουχάρουν έντονα τον σκηνοθέτη. Αφού, λοιπόν, ο Cameron μπήκε στο αυτοκίνητό του, κατέβασε το παράθυρο και με τη σειρά του «στόλισε» τους fans, δείχνοντάς τους το μεσαίο του δάχτυλο. Μπορείτε να δείτε όλο το περιστατικό μέσα από τον player που ακολουθεί.

Δείτε το βίντεο: Ο James Cameron έκανε χειρονομία σε fans που τον γιούχαραν!

Το Avatar: The Way of Water προβάλλεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες και σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.

Avatar: The Way of Water - Βασικές πληροφορίες

Το κόστος της παραγωγής του Avatar 2 είναι ιλιγγιώδες καθώς αγγίζει τα $400 εκατομμύρια δολάρια -προ κόστους προώθησης και μάρκετινγκ- καθιστώντας το έτσι ως την ακριβότερη ταινία όλων των εποχών.

Η σύνοψη του Avatar: The Way of Water έχει ως εξής:

Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομένουν.

Στο sequel πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi, και Kate Winslet.