Να γιατί το trailer της ταινίας “Μπάρμπι“ τρέλανε το ίντερνετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σύνδεση με την ταινία “2001: Η οδύσσεια του Διαστήματος“ ήταν τόσο καλή που έγινε viral
18 Δεκεμβρίου 2022 21:15
Να γιατί το trailer της ταινίας “Μπάρμπι“ τρέλανε το ίντερνετ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το trailer της ταινίας της Barbie κυκλοφόρησε πριν μερικά 24ωρα και γρήγορα κέρδισε τις εντυπώσεις, όχι με αυτό που έδειξε αλλά το πώς σύστησε την ταινία στον κόσμο, δίνοντας μια γεύση για το πόσο θεότρελο και meta ύφος θα έχει. 

Άλλωστε οι συντελεστές του έχουν δηλώσει ότι θέλουν να πετύχουν ένα ύφος αλά LEGO: The Movie όπου θα είναι αυτόαναφορικό.  

Ο λόγος που έγινε viral το πρώτο trailer στο ίντερνετ και τα social media δεν είναι οι παρουσίες των πρωταγωνιστών Margot Robbie και Ryan Gosling ως Μπάρμπι και Κεν. Είναι γιατί παρουσιάζεται με μια έξυπνη παρωδία της ταινίας "2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος" του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

Κάποιοι έκατσαν και έκαναν το συγκριτικό βίντεο για να δείτε πόσο όμοιο είναι το trailer της Barbie με την εμβληματική εισαγωγική σκηνή του Space Odysseys. Απλώς να πούμε ότι το εν λόγω βίντεο μετράει πάνω από 1.2 εκατομμύρια views. 

Δείτε το συγκριτικό βίντεο και θα καταλάβετε

 

Η πλοκή της ταινίας σύμφωνα με το IMDb:

Μια κούκλα απομακρύνεται από την “Barbieland” και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο μιας και φαινομενικά δεν είναι αρκετά τέλεια για να μείνει εκεί. Μια live-action ταινία βασισμένη στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών “Barbie”.

Στο Barbie θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Simu Liu, Will Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Kingsley Ben-Adir, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Scott Evans, Sharon Rooney, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.