Killer Vacation: John Cena και Jason Momoa ετοιμάζονται για μία επική περιπέτεια

Η νέα ταινία των ηθοποιών σε παραγωγή της Warner Bros. Discovery
14 Δεκεμβρίου 2022 10:09
Killer Vacation: John Cena και Jason Momoa ετοιμάζονται για μία επική περιπέτεια

To Deadline μεταφέρει ότι ο John Cena (Peacemaker) και ο Jason Momoa (Aquaman) μόλις υπέγραψαν για μία ολοκαίνουργια ταινία που ακούει στο όνομα “Killer Vacation”.

Πρόκειται για μία κωμική περιπέτεια σε παραγωγή της Warner Bros. Discovery, με τους Mark και Brian Gunn του Brightburn να γράφουν το σενάριο.

Οι πληροφορίες γι’ αυτό το φιλμ είναι ελάχιστες, αλλά οι πηγές του Deadline αναφέρουν ότι θα μοιάζει κάπως με ταινίες όπως το True Lies. Ο Peter Safran μαζί με τον John Pickard θα βρίσκονται στην παραγωγή, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί ποιος θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο John Cena θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν του Peacemaker, ενώ παράλληλα θα τον δούμε και στα “Freelance”, “Honeymoon Friends” και “Die Hart 2”.

Από την άλλη, ο Jason Momoa θα μπει στην οικογένεια του Fast and Furious με το “Fast X”, ενώ πρόσφατα έπαιξε και στο “Slumberland” του Netflix. Επίσης, θα παίξει στο “Aquaman and the Lost Kingdom”, το οποίο προορίζεται να φτάσει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2023.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά το Killer Vacation παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.