Guardians of the Galaxy Vol. 3: Το πρώτο trailer έφτασε και σας προσκαλεί σε μία θεότρελη περιπέτεια

Ετοιμαστείτε να επισκεφθείτε τις αίθουσες τον Μάιο του 2023
02 Δεκεμβρίου 2022 00:38
Guardians of the Galaxy Vol. 3: Το πρώτο trailer έφτασε και σας προσκαλεί σε μία θεότρελη περιπέτεια

Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από το πολυπόθητο Guardians of the Galaxy Volume 3, μέσα από την Βραζιλιάνικη Comic Con. Το φιλμ που έχει επιμεληθεί ο James Gunn θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάιο και υπόσχεται μία τρελή περιπέτεια με τους γνωστούς σούπερ ήρωες του MCU.

Η νέα ταινία του franchise έρχεται μετά το συγκινητικό φινάλε του Avengers: Endgame και φαίνεται θεότρελη από το πρώτο λεπτό του trailer. Φυσικά θα δείτε τους αγαπημένους σας Peter Quill, Rocket, Drax, Mantis και Groot (και άλλους) να προσγειώνονται σε έναν πλανήτη και να τα κάνουν «θάλασσα» από την αρχή.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο βίντεο δίνει μια πρώτη γεύση από τις γαλαξιακές περιπέτειες της γνωστής συμμορίας και μια πρώτη ματιά από όλα αυτά που θα συμβούν τον Μάιο στη μεγάλη οθόνη.

Η επίσημη αφίσα του Guardians of the Galaxy Vol. 3

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", αλλά και η Jennifer Holland.

Το Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Volume 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Μαίου του 2023. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.